Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
123 612.3+613.2 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
NONE Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. С. Артеменко Суми : Університетська книга 2018 558 Українська 1/1
154 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
NONE Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування : у 2-х ч. Ч. II. : Основи гігієни та безпеки харчування : навчальний посібник / О. М. Царенко, М. І. Машкін, Л. Ф. Павлоцька та ін. Суми : Університетська книга 2004 278 Українська 1/1
157 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
NONE Фізіологія харчування : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Є. Я. Левітін та ін. Суми : Університетська книга 2018 473 Українська 1/1
151 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. М. Зубар К. : Кондор 2018 444 Українська 3/3
153 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
харчування
Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. М. Зубар К. : Центр учбової літератури 2010 336 Українська 10/10
163 612 валеологія
фізіологія
Мінцберґ, Генрі Міфи про охорону здоров'я. Як не помилитися, реформуючи медичну систему / Генрі Мінцберґ К. : Наш Формат 2019 232 Українська 1/1
161 612 валеологія
фізіологія
Мукерджі, Сіддгартха Закони медицини : нотатки на полях невизначеної науки / Сіддгартха Мукерджі Харків : Віват 2017 96 Українська 1/1
164 612 валеологія
фізіологія
Найт, Р. Прислухайтесь до свого організму. Вплив крихітних мікробів / Роб Найт, Брендан Бюлер Х. : Віват 2018 128 Українська 1/1
155 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
Орлова, Н. Я. Фізіологія та біохімія харчування : підручник / Н. Я. Орлова К. : Київ. держ. торг. - екон. ун-т 2001 248 Українська 3/3
124 612.3+613.2 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
Павлоцька, Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навч. посіб./Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич Суми : Університетська книга 2018 441 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх