IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2401 | 664.7 |
борошномельне і круп’яне виробництво
технологія харчова промисловість |
NONE | Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : монографія / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін | Харків : ХДУХТ | 2014 | 170 | Українська | 1/1 |
2381 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. І. Орлова | К. : Центр учбової літератури | 2005 | 496 | Українська | 1/1 |
2382 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, А. Є. Денисова та ін. | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 470 | Українська | 1/1 |
2391 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Реологія в процесах виробництва харчових продуктів: навчальний посібник: у двох частинах : Ч. I. Класифікація та характеристика неньютонівських рідин: навчальний посібник / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. І. Маяк, О. А. Маяк | Харків : ХДУХТ | 2014 | 244 | Українська | 1/1 |
2427 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
NONE | Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, О. В. Самохвалова | Харків : ХДУХТ | 2014 | 108 | Українська | 1/1 |
2410 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
NONE | Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник / Л. В. Пешук, М. О. Янчева, О. І. Гащук, С. Г. Кириченко | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 296 | Українська | 1/1 |
2399 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Шляхи створення асортименту харчових продуктів із захисними і реабілітаційними властивостями: посібник для студентів / А. М. Свідовський, Н. З. Безкровна, Г. С. Гордієнко та ін. | Донецьк : ДонДУЕТ | 2003 | 89 | Українська | 10/10 |
2387 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
Васюкова, Г. Т. | Підвищення якості комбінованих білкових продуктів / Г. Т. Васюкова | Донецьк : ДУНВГО | 2000 | 197 | Українська | 1/1 |
2416 | 664.95 |
консервування риби
технологія харчова промисловість |
Васюкова, Г. Т. | Сучасні технології виробництва харчових продуктів з рибних фаршів : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Г. Т. Васюкова | Донецьк : ДонНУЕТ | 2001 | 135 | Українська | 1/1 |
2352 | 664:658.274 |
машини та обладнання в цілому
організація виробництва технологія харчова промисловість |
Гол. ред. Шубін, О. О. | Обладнання та технології харчових виробництв : Вип. 7. : тематичний збірник наукових праць / Гол. ред. О. О. Шубін | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 412 | Українська | 3/3 |