Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2401 664.7 борошномельне і круп’яне виробництво
технологія
харчова промисловість
NONE Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : монографія / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін Харків : ХДУХТ 2014 170 Українська 1/1
2381 664 технологія
харчова промисловість
NONE Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. І. Орлова К. : Центр учбової літератури 2005 496 Українська 1/1
2382 664 технологія
харчова промисловість
NONE Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, А. Є. Денисова та ін. К. : Центр учбової літератури 2017 470 Українська 1/1
2391 664 технологія
харчова промисловість
NONE Реологія в процесах виробництва харчових продуктів: навчальний посібник: у двох частинах : Ч. I. Класифікація та характеристика неньютонівських рідин: навчальний посібник / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. І. Маяк, О. А. Маяк Харків : ХДУХТ 2014 244 Українська 1/1
2427 664.6/.7 борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія
технологія та процеси переробки зерна
харчова промисловість
NONE Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, О. В. Самохвалова Харків : ХДУХТ 2014 108 Українська 1/1
2410 664.91 консервування м’яса
технологія
харчова промисловість
NONE Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник / Л. В. Пешук, М. О. Янчева, О. І. Гащук, С. Г. Кириченко К. : Центр учбової літератури 2017 296 Українська 1/1
2399 664 технологія
харчова промисловість
NONE Шляхи створення асортименту харчових продуктів із захисними і реабілітаційними властивостями: посібник для студентів / А. М. Свідовський, Н. З. Безкровна, Г. С. Гордієнко та ін. Донецьк : ДонДУЕТ 2003 89 Українська 10/10
2387 664 технологія
харчова промисловість
Васюкова, Г. Т. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів / Г. Т. Васюкова Донецьк : ДУНВГО 2000 197 Українська 1/1
2416 664.95 консервування риби
технологія
харчова промисловість
Васюкова, Г. Т. Сучасні технології виробництва харчових продуктів з рибних фаршів : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Г. Т. Васюкова Донецьк : ДонНУЕТ 2001 135 Українська 1/1
2352 664:658.274 машини та обладнання в цілому
організація виробництва
технологія
харчова промисловість
Гол. ред. Шубін, О. О. Обладнання та технології харчових виробництв : Вип. 7. : тематичний збірник наукових праць / Гол. ред. О. О. Шубін Донецьк : ДонДУЕТ 2002 412 Українська 3/3
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх