Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2333 641.51/.54 кулінарія
технологія приготування їжі
Неіленко, С. Кулінарна етнологія : навчальний посібник / С. Неіленко, В. Русавська К. : Ліра-К 2020 612 Українська 1/1
1043 640.4:(81'25:811.111) англійська мова
кулінарія
лінгвістика
мовознавство
підприємства готельного типу та громадського харчування
теорія перекладу
Концеус, В. И. Сборник текстов по кулинарии на английском языке : учебное пособие для пищевых специальностей / В. И. Концеус, А. П. Збитнева М. : Высшая школа 1972 106 Українська 2/2
2338 641.5:81'373.46 кулінарія
технологія приготування їжі
Висоцька, Л. Є. Тлумачний словник кулінара : навчальний посібник / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська Львів : Новий Світ-2000 2017 416 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх