Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
150 613.2 валеологія
гігієна харчування
Ростовський, В. С. Шкільне харчування в сучасній Україні : підручник / В. С. Ростовський К. : Кондор 2017 120 Українська 1/1
140 613.2 валеологія
гігієна харчування
Коршунова, А. Ф. Нетрадиційне харчування : навчальний посібник / Г. Ф. Коршунова Донецьк : ДонДУЕТ 2002 135 Українська 1/1
129 613.2 валеологія
гігієна харчування
За ред. Столмакової, Г. І. Азбука харчування. Раціональне харчування : довідник / За ред. Г. І. Столмакової Львів : Світ 1991 200 Українська 2/2
155 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
Орлова, Н. Я. Фізіологія та біохімія харчування : підручник / Н. Я. Орлова К. : Київ. держ. торг. - екон. ун-т 2001 248 Українська 3/3
154 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
NONE Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування : у 2-х ч. Ч. II. : Основи гігієни та безпеки харчування : навчальний посібник / О. М. Царенко, М. І. Машкін, Л. Ф. Павлоцька та ін. Суми : Університетська книга 2004 278 Українська 1/1
137 613.2 валеологія
гігієна харчування
Москоні, Ліса Їжа для мозку. Наука розумного харчування / Ліса Москоні К. : Наш Формат 2019 336 Українська 1/1
153 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
харчування
Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. М. Зубар К. : Центр учбової літератури 2010 336 Українська 10/10
156 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
Смоляр, В. І. Фізіологія та гігієна харчування : підручник для студентів технологічних спеціальностей з напряму "Харчова технологія та інженерія" / В. І. Смоляр К. : Здоров'я 2000 336 Українська 17/17
147 613.2 валеологія
гігієна харчування
Ґандрі, С. Р. Рослинний парадокс. Приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаемо / Стівен Р. Ґандрі, Олівія Бел-Буель К. : Форс Україна 2019 416 Українська 1/1
124 612.3+613.2 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
Павлоцька, Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навч. посіб./Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич Суми : Університетська книга 2018 441 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх