Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2388 664 технологія
харчова промисловість
Редкол. Черевко, О. І. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технологічного сервісуХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. / Редкол.О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2015 70 Українська 1/1
2399 664 технологія
харчова промисловість
NONE Шляхи створення асортименту харчових продуктів із захисними і реабілітаційними властивостями: посібник для студентів / А. М. Свідовський, Н. З. Безкровна, Г. С. Гордієнко та ін. Донецьк : ДонДУЕТ 2003 89 Українська 10/10
2427 664.6/.7 борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія
технологія та процеси переробки зерна
харчова промисловість
NONE Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, О. В. Самохвалова Харків : ХДУХТ 2014 108 Українська 1/1
2400 664.858 варення
джеми
консервовані фрукти
мармелади
технологія
харчова промисловість консервування плодів
Артамонова, М. В. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз Харків : ХДУХТ 2015 134 Українська 1/1
2416 664.95 консервування риби
технологія
харчова промисловість
Васюкова, Г. Т. Сучасні технології виробництва харчових продуктів з рибних фаршів : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Г. Т. Васюкова Донецьк : ДонНУЕТ 2001 135 Українська 1/1
2389 664 технологія
харчова промисловість
Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник К. : Кондор 2008 136 Українська 3/3
2440 664 технологія
холодильна технологія
Лозовський, А. П. Основи холодильних технологій : навч. посіб. / А. П. Лозовський, О. М. Іванов Суми : Університетська книга 2018 149 Українська 4/4
2424 664.871 соуси
технологія
харчова промисловість
Черевко, О. І. Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини : монографія / О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2015 167 Українська 1/1
2401 664.7 борошномельне і круп’яне виробництво
технологія
харчова промисловість
NONE Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : монографія / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін Харків : ХДУХТ 2014 170 Українська 1/1
2439 664.68 технологія
хлібопекарське виробництво
Новікова, О. В. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексеенко Харків : Світ книг 2018 196 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх