Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2302 641.51/.54 технологія приготування їжі
Лотиш, В. А. Страви з яэць / В. А. Лотиш, Т. А. П'ятницький К. : Реклама 1972 127 Українська 1/1
2305 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ростовський, В. С. Сучасна українська кухня: навчальний посібник / В. С. Ростовський К. : Кондор 2016 134 Українська 1/1
2306 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський К. : Кондор 2016 200 Українська 1/1
2300 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ратушенко, А. Т. Страви з риби та морепродуктів : навчальний посібник / А. Т. Ратушенко К. : Кондор 2010 232 Українська 11/11
2301 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ратушенко, А. Т. Страви з риби та морепродуктів : навчальний посібник / А. Т. Ратушенко К. : Кондор 2010 232 Українська 0/0
2286 641.51/.54 технологія приготування їжі
Франко, О. Ф. Практична кухня / О. Ф. Франко Львів : Каменяр 1990 238 Українська 1/1
2280 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ощипок, І. М. Кухні народів світу : навчальний посібник / І. М, Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь Львів : Магнолія 2006 2015 248 Українська 2/2
2281 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ощипок, І. М. Кухні народів світу : навчальний посібник / І. М, Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь Львів : Магнолія 2006 2017 248 Українська 1/1
2277 641.51/.54 технологія приготування їжі
Циганенко, В. О. Домашні кондитерські вироби / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко К. : Кондор 2011 252 Українська 1/1
2314 641.51/.54 технологія приготування їжі
Брасько, Ю. М. Технология продуктов общественного питания : учеб.-практич. пособ. / Ю. М. Брасько К. : Центр учбової літератури 2017 256 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх