IDk |
УДК |
Тематика |
Автор
|
Назва книги
|
Видавництво
|
Рік видання
|
Кількість сторінок
|
Мова
|
В наявності (шт.) |
2302 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Лотиш, В. А. |
Страви з яэць / В. А. Лотиш, Т. А. П'ятницький |
К. : Реклама |
1972 |
127 |
Українська
|
1/1 |
2305 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ростовський, В. С. |
Сучасна українська кухня: навчальний посібник / В. С. Ростовський |
К. : Кондор |
2016 |
134 |
Українська
|
1/1 |
2306 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ростовський, В. С. |
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський |
К. : Кондор |
2016 |
200 |
Українська
|
1/1 |
2300 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ратушенко, А. Т. |
Страви з риби та морепродуктів : навчальний посібник / А. Т. Ратушенко |
К. : Кондор |
2010 |
232 |
Українська
|
11/11 |
2301 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ратушенко, А. Т. |
Страви з риби та морепродуктів : навчальний посібник / А. Т. Ратушенко |
К. : Кондор |
2010 |
232 |
Українська
|
0/0 |
2286 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Франко, О. Ф. |
Практична кухня / О. Ф. Франко |
Львів : Каменяр |
1990 |
238 |
Українська
|
1/1 |
2280 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ощипок, І. М. |
Кухні народів світу : навчальний посібник / І. М, Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь |
Львів : Магнолія 2006 |
2015 |
248 |
Українська
|
2/2 |
2281 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ощипок, І. М. |
Кухні народів світу : навчальний посібник / І. М, Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь |
Львів : Магнолія 2006 |
2017 |
248 |
Українська
|
1/1 |
2277 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Циганенко, В. О. |
Домашні кондитерські вироби / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко |
К. : Кондор |
2011 |
252 |
Українська
|
1/1 |
2314 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Брасько, Ю. М. |
Технология продуктов общественного питания : учеб.-практич. пособ. / Ю. М. Брасько |
К. : Центр учбової літератури |
2017 |
256 |
Українська
|
1/1 |