IDk |
УДК |
Тематика |
Автор
|
Назва книги
|
Видавництво
|
Рік видання
|
Кількість сторінок
|
Мова
|
В наявності (шт.) |
2278 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
NONE |
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко та ін. |
К. : А. С. К. |
2000 |
848 |
Українська
|
4/4 |
2323 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Пересічний, М. І. |
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок : монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, П. О. Карпенко |
К. : КНТЕУ |
2003 |
322 |
Українська
|
1/1 |
2277 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Циганенко, В. О. |
Домашні кондитерські вироби / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко |
К. : Кондор |
2011 |
252 |
Українська
|
1/1 |
2282 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ростовський, В. С. |
Кухні народів світу: підручник / В. С. Ростовський |
К. : Кондор |
2016 |
502 |
Українська
|
1/1 |
2285 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ростовський, В. С. |
Помічник кухаря : навчальний посібник / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход |
К. : Кондор |
2015 |
342 |
Українська
|
1/1 |
2300 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ратушенко, А. Т. |
Страви з риби та морепродуктів : навчальний посібник / А. Т. Ратушенко |
К. : Кондор |
2010 |
232 |
Українська
|
11/11 |
2301 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ратушенко, А. Т. |
Страви з риби та морепродуктів : навчальний посібник / А. Т. Ратушенко |
К. : Кондор |
2010 |
232 |
Українська
|
0/0 |
2305 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ростовський, В. С. |
Сучасна українська кухня: навчальний посібник / В. С. Ростовський |
К. : Кондор |
2016 |
134 |
Українська
|
1/1 |
2306 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ростовський, В. С. |
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський |
К. : Кондор |
2016 |
200 |
Українська
|
1/1 |
2322 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Шумило, Г. І. |
Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шуміло |
К. : Кондор |
2015 |
506 |
Українська
|
1/1 |