Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
1188 640.4:005. галузі виробництва
менеджмент
підприємства громадського харчування
П'ятницька, Г. Т. Менеджмент громадського харчування : підручник для вузів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька К. : Київський національний торговельно-економічний університет 2001 655 Українська 3/3
117 640.4:657 бухгалтерський облік
підприємства громадського харчування
фінансові питання в цілому
форми підприємств
За ред. проф. Бутинця, Ф. Ф. Бухгалтерський облік у громадському харчуванні : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / За ред. проф. Ф. Ф. Бутинця Житомир : Рута 2002 440 Українська 5/5
118 (640.4+339):657 бухгалтерський облік
підприємства громадського харчування
торгівля
фінансові питання в цілому
форми підприємств
Куцик, П. О. Бухгалтерський облік у торгівлі та ресторанному господарстві : навчальний посібник / П. О. Куцик, Л. І. Коваль, Ф. Ф. Макарук Львів : Магнолія 2006 2010 504 Українська 9/9
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх