Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2302 641.51/.54 технологія приготування їжі
Лотиш, В. А. Страви з яэць / В. А. Лотиш, Т. А. П'ятницький К. : Реклама 1972 127 Українська 1/1
2304 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шалимов, С. А. Сучасна українська кухня / С. А. Шалимов, Е. А. Шадура К. : Техніка 1979 271 Українська 1/1
2286 641.51/.54 технологія приготування їжі
Франко, О. Ф. Практична кухня / О. Ф. Франко Львів : Каменяр 1990 238 Українська 1/1
2326 641.51/.54 технологія приготування їжі
Доцяк, В. С. Українська кухня : підручник / В. С. Доцяк Львів : Оріяна-Нова 1998 558 Українська 8/8
2278 641.51/.54 технологія приготування їжі
NONE Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко та ін. К. : А. С. К. 2000 848 Українська 4/4
2318 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило К. : Кондор 2003 506 Українська 5/5
2323 641.51/.54 технологія приготування їжі
Пересічний, М. І. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок : монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, П. О. Карпенко К. : КНТЕУ 2003 322 Українська 1/1
2321 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило К. : Кондор 2006 506 Українська 10/10
2320 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник / Г. І. Шумило К. : Кондор 2008 506 Українська 5/5
2324 641.51/.54 технологія приготування їжі
NONE Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Т. В. Капліна, О. А. Білоусько, Н. І. Шаповвал та ін. К. : Центр учбової літератури 2008 280 Українська 2/2
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх