IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1043 | 640.4:(81'25:811.111) |
англійська мова
кулінарія лінгвістика мовознавство підприємства готельного типу та громадського харчування теорія перекладу |
Концеус, В. И. | Сборник текстов по кулинарии на английском языке : учебное пособие для пищевых специальностей / В. И. Концеус, А. П. Збитнева | М. : Высшая школа | 1972 | 106 | Українська | 2/2 |
1583 | 005:640.4 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Карсекін, В. І. | Менеджмент у підприємствах торгівлі та громадського харчування : підручник / В. І. Карсекін, М. А. Манов | К. : Вища школа | 1994 | 272 | Українська | 20/20 |
1582 | 005:640.4 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Карсекін, В. І. | Менеджмент у підприємствах торгівлі та громадського харчування : підручник / В. І. Карсекін, М. А. Манов | К. : Вища школа | 1994 | 272 | Українська | 8/8 |
1597 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Антонова, В. А. | Організація і планування виробництва на підприємствах харчування : навчальний посібник / В. А. Антонова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 111 | Українська | 2/2 |
1556 | 681:640.4 |
автоматизація
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Черевко, О. І. | Процеси і апарати харчових виробництв : підручник /О. І. Черевко, А. М. Поперечний | Харків : ХДАТОХ | 2002 | 420 | Українська | 1/1 |
1584 | 005:640.43 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Аветисова, А. О. | Управління громадським харчуванням і основи менеджменту : навчальний посібник / А. О. Аветисова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 100 | Українська | 2/2 |
1586 | 005.642.5:640.4 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Левченко, М. М. | Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко | Донецьк : ДонДУЕТ | 2004 | 76 | Українська | 2/2 |
1600 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Сало, Я. М. | Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа : Довідник офіціанта / Я. М. Сало | Львів : Афіша | 2007 | 301 | Українська | 10/10 |
1604 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Архіпов, В. В. | Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / В. В. Архіпов | К. : Центр учбової літератури | 2007 | 280 | Українська | 19/19 |
1631 | 640.43(477) |
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани |
П'ятницька, Г. Т. | Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація : монографія / Г. Т. П'ятницька | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2007 | 465 | Українська | 15/15 |