Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
1043 640.4:(81'25:811.111) англійська мова
кулінарія
лінгвістика
мовознавство
підприємства готельного типу та громадського харчування
теорія перекладу
Концеус, В. И. Сборник текстов по кулинарии на английском языке : учебное пособие для пищевых специальностей / В. И. Концеус, А. П. Збитнева М. : Высшая школа 1972 106 Українська 2/2
1583 005:640.4 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
Карсекін, В. І. Менеджмент у підприємствах торгівлі та громадського харчування : підручник / В. І. Карсекін, М. А. Манов К. : Вища школа 1994 272 Українська 20/20
1582 005:640.4 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
Карсекін, В. І. Менеджмент у підприємствах торгівлі та громадського харчування : підручник / В. І. Карсекін, М. А. Манов К. : Вища школа 1994 272 Українська 8/8
1597 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Антонова, В. А. Організація і планування виробництва на підприємствах харчування : навчальний посібник / В. А. Антонова Донецьк : ДонДУЕТ 2002 111 Українська 2/2
1556 681:640.4 автоматизація
підприємства готельного типу та громадського харчування
Черевко, О. І. Процеси і апарати харчових виробництв : підручник /О. І. Черевко, А. М. Поперечний Харків : ХДАТОХ 2002 420 Українська 1/1
1584 005:640.43 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
Аветисова, А. О. Управління громадським харчуванням і основи менеджменту : навчальний посібник / А. О. Аветисова Донецьк : ДонДУЕТ 2002 100 Українська 2/2
1586 005.642.5:640.4 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Левченко, М. М. Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко Донецьк : ДонДУЕТ 2004 76 Українська 2/2
1600 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа : Довідник офіціанта / Я. М. Сало Львів : Афіша 2007 301 Українська 10/10
1604 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / В. В. Архіпов К. : Центр учбової літератури 2007 280 Українська 19/19
1631 640.43(477) підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
П'ятницька, Г. Т. Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація : монографія / Г. Т. П'ятницька К. : Київський національний торговельно-економічний університет 2007 465 Українська 15/15
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх