Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
153 613.2+612 валеологія
гігієна харчування
фізіологія
харчування
Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. М. Зубар К. : Центр учбової літератури 2010 336 Українська 10/10
1000 641:811.112.2'276 лінгвістика
мовознавство
німецька мова
харчування
NONE Технологія харчування : навчальний посібник для студентів III-IV етапів навчання, що вивчають німецьку мову / Ф. А. Моісєєва, Л. П. Воробйова, О. С. Золотухіна, Л. Л. Шишина Донецьк : ДонНУЕТ 2007 102 Українська 2/2
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх