IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1614 | 728.5:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
За ред. Мазаракі, А. А. | HoReCa : у 3-х т. Т. II. Ресторани : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2017 | 312 | Українська | 1/1 |
1615 | 72:640.4 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
NONE | Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навчальний посібник / О. В. Кузьмін, О. В. Чемакіна, Л. М. Акімова та ін. | Херсон : Олди-плюс | 2019 | 488 | Українська | 2/2 |
1572 | 001.895:640.432 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
NONE | Інноваційні ресторанні технології : навчальний посібник для вищих навчальних закладів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька | К. : Кондор | 2013 | 240 | Українська | 1/1 |
1573 | 001.895:640.432 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
П'ятницька, Г. Т. | Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька | К. : Кондор | 2013 | 250 | Українська | 1/1 |
1574 | 658.589:640.43 |
інновації
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Яцун, Л. М. | Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова | Х. : ХДУХТ | 2013 | 266 | Українська | 1/1 |
1586 | 005.642.5:640.4 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Левченко, М. М. | Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко | Донецьк : ДонДУЕТ | 2004 | 76 | Українська | 2/2 |
1587 | 005:640.43 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
NONE | Менеджмент ресторанного господарства : навч. посіб. / Л. М. Яцун, О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина та ін. | Харків : Світ книг | 2019 | 486 | Українська | 1/1 |
1669 | 658.274:640.43 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості ресторани |
NONE | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук | Херсон : Олди-плюс | 2018 | 276 | Українська | 1/1 |
1597 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Антонова, В. А. | Організація і планування виробництва на підприємствах харчування : навчальний посібник / В. А. Антонова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 111 | Українська | 2/2 |
1598 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Архіпов, В. В. | Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навчальний посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська | К. : Центр учбової літератури | 2009 | 342 | Українська | 15/15 |