IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2425 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
За ред. чл.-кор. НААН Дробот, В. І. | Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія / За ред. чл.-кор. НААН В. І. Дробот | К. : Кондор | 2016 | 242 | Українська | 1/1 |
2383 | 664+640.4+334.7 |
технологія
харчова промисловість |
Редкол. Черевко, О. І. | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Ч. I. : наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. / Редкол. О. І. Черевко | Харків : ХДУХТ | 2014 | 469 | Українська | 1/1 |
2384 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
За ред. д. т. н., проф. Піддубного, В. А. | Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / За ред. д. т. н., проф. В. А. Піддубного | К. : Кондор | 2017 | 374 | Українська | 2/2 |
2809 | 577:(664.3:637.2) |
біохімія
молоко молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства технологія хімія |
Пешук, Л. В. | Біохімія та технологія оліє-жирової сировини : навчальний посібник / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко | К. : Центр учбової літератури | 2011 | 296 | Українська | 10/10 |
2401 | 664.7 |
борошномельне і круп’яне виробництво
технологія харчова промисловість |
NONE | Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : монографія / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін | Харків : ХДУХТ | 2014 | 170 | Українська | 1/1 |
2381 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. І. Орлова | К. : Центр учбової літератури | 2005 | 496 | Українська | 1/1 |
2382 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, А. Є. Денисова та ін. | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 470 | Українська | 1/1 |
2385 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
За ред. доктора техніч. наук, професора Доценка, В. Ф. | Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / За ред. доктора техніч. наук, професора В. Ф. Доценка | К. : Кондор | 2016 | 380 | Українська | 1/1 |
2348 | 664:658.274 |
машини та обладнання в цілому
організація виробництва технологія харчова промисловість |
Голов. ред. Шубін, О. О. | Обладнання та технології харчових виробництв : Вип. 10 : Тематичний збірник наукових праць / Голов. ред. О. О. Шубін | ДонДУЕТ | 2004 | 322 | Українська | 1/1 |
2352 | 664:658.274 |
машини та обладнання в цілому
організація виробництва технологія харчова промисловість |
Гол. ред. Шубін, О. О. | Обладнання та технології харчових виробництв : Вип. 7. : тематичний збірник наукових праць / Гол. ред. О. О. Шубін | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 412 | Українська | 3/3 |