Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2283 641.51/.54 технологія приготування їжі
NONE Научно-теоретические основы технологии производства продукции на предприятиях общественного питания : учебное пособие / Т. Худайшукуров, В. Атоев, М. Р. Мухтарова и др. М. : Кооперативный ин-т 1981 109 Російська 1/1
2292 641.51/.54 технологія приготування їжі
NONE Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания М. : Экономика 1983 720 Російська 8/8
2339 641.52 способи приготування їжі з використанням тепла або холоду
технологія приготування їжі
Алмаши, Э. Быстрое замораживание пищевых продуктов / Э. Алмаши, Л. Эрдели, Т. Шарой М. : Лёгкая и пищевая промышленность 1981 408 Російська 1/1
2303 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ананьев, А. А. Супы / А. А. Ананьев М. : Экономика 1966 163 Російська 1/1
2329 641.51/.54 кулінарія
технологія приготування їжі
Анфимова, Н. А. Кулинария : учебник для средних проф.-техн. училищ / Н. А. Анфимова, Л. Л. Татарская, Т. И. Захарова М. : Экономика 1978 295 Російська 2/2
2315 641.51/.54 технологія приготування їжі
Баранов, В. С. Технология производства продуктов общественного питания : учебник для торгово-економических вузов / В. С. Баранов М. : Экономика 1977 231 Російська 2/2
2316 641.51/.54 технологія приготування їжі
Баранов, В. С. Технология производства продуктов общественного питания : учебное пособие для економических факультетов торговых вузов / В. С. Баранов М. : Экономика 1972 231 Російська 1/1
2336 641.51/.54 кулінарія
технологія приготування їжі
Беляев, М. М. Производство полуфабрикатов для предприятий общественного питания / М. И. Беляев, Г. А. Винокуров, А. И. Черевко М. : Экономика 1985 184 Російська 3/3
2337 641.51/.54 кулінарія
технологія приготування їжі
Борисочкина, Л. И. Производство рыбных кулинарных изделий и полуфабрикатов / Л. И. Борисочкина, А. В. Гудович М. : Агропромиздат 1985 223 Російська 1/1
2288 641.51/.54 технологія приготування їжі
Борисочкина, Л. И. Производство рыбных кулинарных изделий. Технология и оборудование : учебник / Л. И. Борисочкина, А. В. Гудович М. : Агропромиздат 1989 312 Російська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх