Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2824 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Жвирблянская, А. Ю. Микробиология в пищевой промышленности: учебник / А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская М. : Пищевая промышленность 1975 501 Російська 1/1
2825 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Полищук, Л. К. Микробиология молока и молочных продуктов: учебник/ Л. К. Полищук, Э. С. Дербинова, Н. Н. Казанцева М. : Пищевая промышленность 1978 240 Російська 1/1
2821 579.67 м'ясо
мікробіологія
продукти тваринництва і мисливства
хімія
Носкова, Г. Л. Микробиология мяса при холодном хранении/ Г. Л. Носкова М. : Пищевая промышленность 1972 95 Російська 1/1
2826 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Агульник, М. А. Микробиология мяса, мясопродуктов и птицепродуктов: учебник / М. А. Агульник, И. П. Корнеев М. : Пищевая промышленность 1972 272 Російська 1/1
2834 579.61:637.1'5 м'ясо
мікробіологія
молоко
молочна промисловість в цілому
продукти тваринництва і мисливства
хімія
Моисеева, Е. Л. Микробиология мясных и молочных продуктов при холодном хранении / Е. Л. Моисеева М. : Агропромиздат 1988 223 Російська 1/1
2827 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
NONE Микробиология продуктов животного происхождения / Г.-Д. Мюнх, Х. Заупе, М. Шрайтер и др. М. : Агропромиздат 1985 592 Російська 1/1
2812 579 мікробіологія
хімія
Мудрецова-Висс, К. А. Микробиология: учебник для товаровед. и технол. фак. торг. вузов / К. А. Мудрецова-Висс М. : Экономика 1978 240 Російська 2/2
2814 579 мікробіологія
хімія
Мудрецова-Висс, К. А. Микробиология: учебник для товаровед. и технолог. фак. торг. вузов М. : Экономика 1985 256 Російська 2/2
2813 579 мікробіологія
хімія
Мудрецова-Висс, К. А. Микробиология: учебник для товаровед. и технолог. фак. торг. вузов М. : Экономика 1971 263 Російська 3/3
1377 579.61:637.1 мікробіологія
молоко
молочна промисловість в цілому
продукти тваринництва і мисливства
Королёва, Н. С. Основы микробиологии и гигиены молока и молочных продуктов: учебник / Н. С. Королёва М. : Лёгкая и пищевая промышленность 1984 168 Російська 2/2
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх