Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2272 641.51/.54 технологія приготування їжі
Косов, Е. В. Блюда из дичи / Е. В. Косов М. : Экономика 1983 29 Російська 1/1
2273 641.51/.54 технологія приготування їжі
Сапожникова, Н. В. Блюда из хлеба / Н. В. Сапожникова М. : Экономика 1984 15 Російська 1/1
2274 641.51/.54 технологія приготування їжі
Фесенко, Г. П. Блюда иностранной кухни / Г. П. Фесенко, П. И. Куцелепо, П. А. Василюк К. : Вища школа 1973 165 Російська 1/1
2339 641.52 способи приготування їжі з використанням тепла або холоду
технологія приготування їжі
Алмаши, Э. Быстрое замораживание пищевых продуктов / Э. Алмаши, Л. Эрдели, Т. Шарой М. : Лёгкая и пищевая промышленность 1981 408 Російська 1/1
2275 641.51/.54 технологія приготування їжі
Михайлов, В. С. Вегетарианские блюда / В. С. Михайлов, А. Д. Игнатьев, Л. В. Сафонова М. : Экономика 1979 168 Російська 2/2
2276 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ганецкий, И. Д. Диетические блюда / И. Д. Ганецкий М. : Экономика 1969 351 Російська 4/4
2279 641.51/.54 технологія приготування їжі
Козлов, В. Н. Использование дополнительных сырьевых ресурсов в общественном питании / В. Н. Козлов, В. А. Козлова К. : Техніка 1983 88 Російська 1/1
2328 641.51/.54 кулінарія
технологія приготування їжі
Маслов, Л. А. Кулинария : учебник для проф.-техн. училищ / Л. А. Маслов М. : Экономика 1971 311 Російська 1/1
2329 641.51/.54 кулінарія
технологія приготування їжі
Анфимова, Н. А. Кулинария : учебник для средних проф.-техн. училищ / Н. А. Анфимова, Л. Л. Татарская, Т. И. Захарова М. : Экономика 1978 295 Російська 2/2
2331 641.51/.54 кулінарія
технологія приготування їжі
Татарская, Л. Л. Кулинария и организация производства детского питания : учебник для средн. проф.-техн. училищ / Л. Л. Татарская, Н. Г. Бутейкис М. : Высшая школа 1988 311 Російська 2/2
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх