Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2310 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ховикова, Ж. А. Технология приготовления пищи / Ж. А. Ховикова, А. И. Вересюк К. : Вища школа 1978 0 Російська 2/2
2273 641.51/.54 технологія приготування їжі
Сапожникова, Н. В. Блюда из хлеба / Н. В. Сапожникова М. : Экономика 1984 15 Російська 1/1
2272 641.51/.54 технологія приготування їжі
Косов, Е. В. Блюда из дичи / Е. В. Косов М. : Экономика 1983 29 Російська 1/1
2290 641.51/.54 технологія приготування їжі
Шульман, З. Е. Салаты и соусы / З. Е. Шульман, А. И. Здобнов К. : Техніка 1991 63 Російська 2/2
2279 641.51/.54 технологія приготування їжі
Козлов, В. Н. Использование дополнительных сырьевых ресурсов в общественном питании / В. Н. Козлов, В. А. Козлова К. : Техніка 1983 88 Російська 1/1
2283 641.51/.54 технологія приготування їжі
NONE Научно-теоретические основы технологии производства продукции на предприятиях общественного питания : учебное пособие / Т. Худайшукуров, В. Атоев, М. Р. Мухтарова и др. М. : Кооперативный ин-т 1981 109 Російська 1/1
2284 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ковалёв, Н. И. Овощны и крупяные блюда / Н. И. Ковалёв, Н. И. Осипов М. : Экономика 1974 110 Російська 3/3
2298 641.51/.54 технологія приготування їжі
Морозов, А. Т. Соусы и пряности / А. Т. Морозов М. : Экономика 1973 135 Російська 2/2
2289 641.51/.54 технологія приготування їжі
Старостина, Л. А. Рыбные блюда / Л. А. Старостина, Р. В. Добросовестная М. : Экономика 1984 144 Російська 2/2
2327 641.51/.54 технологія приготування їжі
Магидов, Я. И. Холодные блюда и закуски / Я. И. Магидов М. : Экономика 1983 144 Російська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх