IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1576 | 339.138:640.43 |
маркетинг
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Антонова, В. А. | Маркетинг в ресторанном бизнесе : курс лекций для студентов всех форм обучения специальности "Технология питания" / В. А. Антонова | Донецк : ДонГУЭТ | 2004 | 100 | Російська | 2/2 |
254 | 640.4:658 |
економіка
економіка підприємства підприємства готельного типу та громадського харчування |
Аветисова, А. А. | Экономика предприятий питания : учебник / А. А. Аветисова | Донецк : ДонГУЭТ | 2003 | 382 | Російська | 13/13 |
1626 | 614.31:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани санітарний нагляд |
Нелепа, А. Е. | Гигиена и санитария предприятий ресторанного хозяйства : учебное пособие для студентов / А. Е. Нелепа | Донецк : ДонНУЭТ | 2007 | 210 | Російська | 2/2 |
1630 | 681:640.43 |
автоматизація
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани устаткування |
Протченко, Н. В. | Автоматика и автоматизация производственных процессов в общественном питании : учебное пособие для студентов / Н. В. Протченко, Е. А. Канарчук, Г. А. Бублик | К. : Вища школа | 1979 | 352 | Російська | 5/5 |
1621 | 640-057 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
професії ресторани |
Сипливый, М. К. | Профессии общественного питания / М. К. Сипливый | К. : Радянська школа | 1987 | 80 | Російська | 1/1 |
1562 | 640.443 |
бари
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Бондарь, К. Л. | Бары и рестораны: организация обслуживания / К. Л. Бондарь | К. : СВАРОГ | 2017 | 320 | Російська | 1/1 |
1557 | 640.443 |
бари
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Колесникова, И. А. | Ассортимент безалкогольных напитков / И. А. Колесникова, С. М. Ненахова | К. : Урожай | 1991 | 240 | Російська | 1/1 |
1561 | 640.443 |
бари
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Архипов, В. В. | Барное дело. Технология продукции и обслуживание в барах : учеб. пособ. / В. В. Архипов | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 240 | Російська | 1/1 |
1567 | 640.4:663.2-051 |
бари
підприємства готельного типу та громадського харчування сомельє |
Архипов, В. В. | Организация работы сомелье : учеб. пособ. / В. В. Архипов | К. : Центр учбової літератури | 2018 | 304 | Російська | 1/1 |
1566 | 640.4:663.2-051 |
бари
підприємства готельного типу та громадського харчування сомельє |
Архипов, В. В. | Организация работы сомелье : учеб. пособ. / В. В. Архипов | К. : Центр учбової літератури | 2016 | 304 | Російська | 1/1 |