
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2950 | 637.56:006.015.5 | 
риба
 харчові продукти якість  | 
Головин, А. Н. | Контроль производства рыбной продукции : Ч. 2 / А. Н. Головин | М. : Пищевая промышленность | 1978 | 583 | Російська | 1/1 | 
| 1428 | 658.28:639.38 | 
відповідні служби
 непрямі (допоміжні) засоби виробництва організація виробництва оснащення підприємств риба  | 
Шевченко, В. В. | Хранение и транспортирование живой рыбы / В. В. Шевченко | М. : Экономика | 1978 | 72 | Російська | 2/2 | 
| 2951 | 637.56:006.015.5 | 
риба
 харчові продукти якість  | 
Сафронова, Т. М. | Органолептическая оценка рыбной продукции : справочник / Т. М. Сафронова | М. : Агропромиздат | 1985 | 216 | Російська | 4/4 |