IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
158 | 502/.504:613/.614 |
валеологія
наука про навколишнє середовище |
NONE | Безпека життєдіяльності та цивільний захист : додатки до підручника для студентів спеціальностей з природничих, соціально-гуманітарних наук та інженерно-комунікаційних технологій / О. Г. Левченко, О. В. Землянська, Н. А. Праховнік, В. В. Зацарний | К. : Каравела | 2019 | 312 | Українська | 1/1 |
159 | 502/.504:613/.614 |
валеологія
наука про навколишнє середовище |
NONE | Безпека життєдіяльності та цивільний захист : підручник для студентів спеціальностей з природничих, соціально-гуманітарних наук та інженерно-комунікаційних технологій / О. Г. Левченко, О. В. Землянська, Н. А. Праховнік, В. В. Зацарний | К. : Каравела | 2019 | 268 | Українська | 1/1 |
134 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
NONE | Диетическое питание : Т.1. : Физиологические основы диетического питания : учебное пособие-справочник / А. И. Черевко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцкая, Л. Р. Дмитриевич | Суми : Університетська книга | 2017 | 432 | Російська | 1/1 |
135 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
NONE | Диетическое питание : Т.2. : Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания : учебное пособие-справочник / А. И. Черевко, Н. В. Дуденко, Л. А. Скурихина и др. | Суми : Університетська книга | 2018 | 494 | Російська | 1/1 |
142 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
NONE | Организация питания школьников / И. М. Мокшанина, П. Я. Коган, Л. В. Терещенко, Л. Н. Яцун | М. : Экономика | 1989 | 144 | Російська | 1/1 |
123 | 612.3+613.2 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
NONE | Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. С. Артеменко | Суми : Університетська книга | 2018 | 558 | Українська | 1/1 |
154 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
NONE | Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування : у 2-х ч. Ч. II. : Основи гігієни та безпеки харчування : навчальний посібник / О. М. Царенко, М. І. Машкін, Л. Ф. Павлоцька та ін. | Суми : Університетська книга | 2004 | 278 | Українська | 1/1 |
143 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
NONE | Основы лечебного питания беременных / Е. П. Самборская, Л. Б. Гутман, А. А. Закревский и др. | К. : Здоров'я | 1989 | 144 | Російська | 1/1 |
157 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
NONE | Фізіологія харчування : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Є. Я. Левітін та ін. | Суми : Університетська книга | 2018 | 473 | Українська | 1/1 |
136 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
Андронова, Т. И. | Дифференцированное питание различных групп населения : учебное пособие / Т. И. Андронова, М. Н. Эйдельман | М. : Ин-т международных отношений | 1983 | 74 | Російська | 2/2 |