IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1572 | 001.895:640.432 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
NONE | Інноваційні ресторанні технології : навчальний посібник для вищих навчальних закладів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька | К. : Кондор | 2013 | 240 | Українська | 1/1 |
1419 | 001.5 |
наука
наукові теорії |
Докінз, Річард | Наука для душі. Нотатки раціоналіста / Річард Докінз | К. : Наш Формат | 2019 | 384 | Українська | 1/1 |
1418 | 001.5 |
наука
наукові теорії |
Манро, Ренделл | А що, як?.. Серйозні відповіді на абсурдні запитання / Ренделл Манро | Харків : Віват | 2018 | 320 | Українська | 1/1 |
1573 | 001.895:640.432 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
П'ятницька, Г. Т. | Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька | К. : Кондор | 2013 | 250 | Українська | 1/1 |
1569 | 001.895:640.4 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування |
Редкол. Черевко, О. І. | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : тези у 2-х ч. Ч. II / Редкол. О. І. Черевко | Харків : ХДУХТ | 2015 | 517 | Українська | 1/1 |
1570 | 001.895:640.4 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування |
Редкол. Черевко, О. І. | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практтична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р. : тези у 2-х ч. Ч. I / Редкол. О. І. Черевко | Харків : ХДУХТ | 2015 | 451 | Українська | 1/1 |
1571 | 001.895:640.4 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування |
Редкол. Черевко, О. І. | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практтична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р.: тези у 2-х ч. Ч. II / Редкол. О. І. Черевко | Харків : ХДУХТ | 2014 | 503 | Українська | 1/1 |
1420 | 001.19 |
наука
непізнанне |
Саган, Карл | Світ, повний демонів. Наука як свічка у пітьмі : науково-популярне видання / Карл Саган | Харків : Клуб сімейного дозвілля | 2018 | 382 | Українська | 1/1 |