Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2827 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
NONE Микробиология продуктов животного происхождения / Г.-Д. Мюнх, Х. Заупе, М. Шрайтер и др. М. : Агропромиздат 1985 592 Російська 1/1
2832 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
NONE Техническая микробиология пищевых продуктов: учеб. пособ./ В. М. Богданов, Р. С. Баширов, К. А. Кирова и др. М. : Пищевая промышленность 1968 744 Російська 1/1
2826 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Агульник, М. А. Микробиология мяса, мясопродуктов и птицепродуктов: учебник / М. А. Агульник, И. П. Корнеев М. : Пищевая промышленность 1972 272 Російська 1/1
2830 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Азаров, В. Н. Основы микробиологии и пищевой гигиены: учебник / В. И. Азаров М. : Экономика 1981 216 Російська 2/2
2824 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Жвирблянская, А. Ю. Микробиология в пищевой промышленности: учебник / А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская М. : Пищевая промышленность 1975 501 Російська 1/1
2831 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Жвирблянская, А. Ю. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности: учебное пособие / А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская М. : Пищевая промышленность 1977 206 Російська 1/1
2833 579.67:637.1 мікробіологія
молоко
молочна промисловість в цілому
продукти тваринництва і мисливства
хімія
харчова мікробіологія
Королёва, Н. С. Техническая микробиология цельномолочных продуктов / Н. С. Королёва М. : Пищевая промышленность 1975 270 Російська 1/1
2828 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Малигіна, В. Д. Мікробіологія та фізіологія харчування : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів освіти I - IV рівнів акредитації / В. Д. Малигіна, О. А. Ракша - Слюсарева, В. П. Ракова та ін. К. : Кондор 2009 242 Українська 11/11
2829 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Малигіна, В. Д. Мікробіологія: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Товарознавча мікробіологія", "Основи мікробіології", "Технічна мікробіологія" для студентів факультету маркетингу, торгівлі та митної справи і факультету харчування усіх форм навчання / В. Д. Малигіна, В. П. Ракова, В. В. Какуніна Донецьк : ДонДУЕТ 2004 62 Українська 2/2
2825 579.67 мікробіологія
хімія
харчова мікробіологія
Полищук, Л. К. Микробиология молока и молочных продуктов: учебник/ Л. К. Полищук, Э. С. Дербинова, Н. Н. Казанцева М. : Пищевая промышленность 1978 240 Російська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх