Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2425 664.6/.7 борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія
технологія та процеси переробки зерна
харчова промисловість
За ред. чл.-кор. НААН Дробот, В. І. Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія / За ред. чл.-кор. НААН В. І. Дробот К. : Кондор 2016 242 Українська 1/1
2383 664+640.4+334.7 технологія
харчова промисловість
Редкол. Черевко, О. І. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Ч. I. : наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. / Редкол. О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2014 469 Українська 1/1
2384 664 технологія
харчова промисловість
За ред. д. т. н., проф. Піддубного, В. А. Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / За ред. д. т. н., проф. В. А. Піддубного К. : Кондор 2017 374 Українська 2/2
2026 681.51:664.6 автоматика
техніка
харчова промисловість
За ред. професора Хорольського, В. П. Інтелектуальні системи управління виробництвом хлібобулочних виробів : монографія / В. П. Хорольський, Ю. М. Коренець, А. В. Возняк та ін. ; за ред. професора В. П. Хорольського. Кривий Ріг : ФОП Чернявський Д. О. 2019 204 Українська 1/1
2025 664.512.011.56:681.3 автоматика
техніка
харчова промисловість
Хорольський, В. П. Автоматизовані системи керування виробництвом смарт – продуктів харчування : монографія / В. П. Хорольський, Ю. М. Коренець, В. М. Серебреников ; за ред. професора В. П. Хорольського. Кривий Ріг : ФОП Чернявський Д. О. 2021 312 Українська 1/1
2401 664.7 борошномельне і круп’яне виробництво
технологія
харчова промисловість
NONE Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : монографія / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін Харків : ХДУХТ 2014 170 Українська 1/1
2381 664 технологія
харчова промисловість
NONE Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. І. Орлова К. : Центр учбової літератури 2005 496 Українська 1/1
2382 664 технологія
харчова промисловість
NONE Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, А. Є. Денисова та ін. К. : Центр учбової літератури 2017 470 Українська 1/1
2421 664.2 крохмалисті речовини
крохмаль
технологія
харчова промисловість
Романенко, В. Н. Комплексное использование сырья в крахмало-паточном производстве / В. Н. Романенко, Н. И. Филиппова М. : Агропромиздат 1985 176 Російська 1/1
2385 664 технологія
харчова промисловість
За ред. доктора техніч. наук, професора Доценка, В. Ф. Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / За ред. доктора техніч. наук, професора В. Ф. Доценка К. : Кондор 2016 380 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх