Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2272 641.51/.54 технологія приготування їжі
Косов, Е. В. Блюда из дичи / Е. В. Косов М. : Экономика 1983 29 Російська 1/1
2273 641.51/.54 технологія приготування їжі
Сапожникова, Н. В. Блюда из хлеба / Н. В. Сапожникова М. : Экономика 1984 15 Російська 1/1
2274 641.51/.54 технологія приготування їжі
Фесенко, Г. П. Блюда иностранной кухни / Г. П. Фесенко, П. И. Куцелепо, П. А. Василюк К. : Вища школа 1973 165 Російська 1/1
2339 641.52 способи приготування їжі з використанням тепла або холоду
технологія приготування їжі
Алмаши, Э. Быстрое замораживание пищевых продуктов / Э. Алмаши, Л. Эрдели, Т. Шарой М. : Лёгкая и пищевая промышленность 1981 408 Російська 1/1
2275 641.51/.54 технологія приготування їжі
Михайлов, В. С. Вегетарианские блюда / В. С. Михайлов, А. Д. Игнатьев, Л. В. Сафонова М. : Экономика 1979 168 Російська 2/2
2276 641.51/.54 технологія приготування їжі
Ганецкий, И. Д. Диетические блюда / И. Д. Ганецкий М. : Экономика 1969 351 Російська 4/4
2277 641.51/.54 технологія приготування їжі
Циганенко, В. О. Домашні кондитерські вироби / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко К. : Кондор 2011 252 Українська 1/1
2278 641.51/.54 технологія приготування їжі
NONE Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко та ін. К. : А. С. К. 2000 848 Українська 4/4
2279 641.51/.54 технологія приготування їжі
Козлов, В. Н. Использование дополнительных сырьевых ресурсов в общественном питании / В. Н. Козлов, В. А. Козлова К. : Техніка 1983 88 Російська 1/1
2333 641.51/.54 кулінарія
технологія приготування їжі
Неіленко, С. Кулінарна етнологія : навчальний посібник / С. Неіленко, В. Русавська К. : Ліра-К 2020 612 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх