IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
136 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
Андронова, Т. И. | Дифференцированное питание различных групп населения : учебное пособие / Т. И. Андронова, М. Н. Эйдельман | М. : Ин-т международных отношений | 1983 | 74 | Російська | 2/2 |
161 | 612 |
валеологія
фізіологія |
Мукерджі, Сіддгартха | Закони медицини : нотатки на полях невизначеної науки / Сіддгартха Мукерджі | Харків : Віват | 2017 | 96 | Українська | 1/1 |
138 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
Ростовский, В. С. | Культура питания : учебное пособие / В. С. Ростовский | К. : Кондор | 2005 | 96 | Російська | 1/1 |
127 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Матюхина, З. П. | Основы физиологии питания, санитарии и гигиены (в общественном питании) : учебник / З. П. Матюхина | М. : Высшая школа | 1984 | 96 | Російська | 1/1 |
150 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
Ростовський, В. С. | Шкільне харчування в сучасній Україні : підручник / В. С. Ростовський | К. : Кондор | 2017 | 120 | Українська | 1/1 |
164 | 612 |
валеологія
фізіологія |
Найт, Р. | Прислухайтесь до свого організму. Вплив крихітних мікробів / Роб Найт, Брендан Бюлер | Х. : Віват | 2018 | 128 | Українська | 1/1 |
140 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
Коршунова, А. Ф. | Нетрадиційне харчування : навчальний посібник / Г. Ф. Коршунова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 135 | Українська | 1/1 |
142 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
NONE | Организация питания школьников / И. М. Мокшанина, П. Я. Коган, Л. В. Терещенко, Л. Н. Яцун | М. : Экономика | 1989 | 144 | Російська | 1/1 |
143 | 613.2 |
валеологія
гігієна харчування |
NONE | Основы лечебного питания беременных / Е. П. Самборская, Л. Б. Гутман, А. А. Закревский и др. | К. : Здоров'я | 1989 | 144 | Російська | 1/1 |
126 | 613.2+612 |
валеологія
гігієна харчування фізіологія |
Матюхина, З. П. | Основы физиологии питания, гигиены и санитарии (для работников общественного питания) : учебник / З. П. Матюхина | М. : Высшая школа | 1989 | 159 | Російська | 1/1 |