IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2404 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Ратушный, А. С. | Применение ферментов для обработки мяса / А. С. Ратушный | М. : Пищевая промышленность | 1978 | 87 | Російська | 1/1 |
2409 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Коршунова, А. Ф. | Технология производства продукции общественного питания. Мясо. Технологические аспекты переработки и использования : учебное пособие / А. Ф. Коршунова | Донецк : ДонГУЭТ | 2003 | 120 | Російська | 2/2 |
2405 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
NONE | Применение химических консервантов, антиокислителей, стабилизаторов и ионнообменных смол в мясной промышленности / Ю. Н. Лясковская, Н. Н. Крылова, В. П. Воловинская, В. И. Пиульская, Б. Я. Кельман | М. : Пищевая промышленность | 1967 | 183 | Російська | 1/1 |
2406 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Тимощук, И. И. | Совершенствование технологии мясных продуктов / И. И. Тимощук | К. : Урожай | 1988 | 192 | Російська | 1/1 |
2410 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
NONE | Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник / Л. В. Пешук, М. О. Янчева, О. І. Гащук, С. Г. Кириченко | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 296 | Українська | 1/1 |
2412 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Янчева, М. О. | Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса та м'ясопродуктів : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 304 | Українська | 1/1 |
2408 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Никитин, Б. И. | Справочник технолога птицеперерабатывающей промышленности / Б. И. Никитин | М. : Лёгкая и пищевая промышленность | 1981 | 320 | Російська | 1/1 |
2407 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Соловьёв, В. И. | Созревание мяса. Теория и практика процесса / В. И. Соловьёв | М. : Пищевая промышленность | 1966 | 338 | Російська | 1/1 |
2411 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Пешук, Л. В. | Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі : підручник / Л. В. Пешук | К. : Центр учбової літератури | 2018 | 366 | Українська | 1/1 |