IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2427 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
NONE | Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, О. В. Самохвалова | Харків : ХДУХТ | 2014 | 108 | Українська | 1/1 |
2425 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
За ред. чл.-кор. НААН Дробот, В. І. | Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія / За ред. чл.-кор. НААН В. І. Дробот | К. : Кондор | 2016 | 242 | Українська | 1/1 |
2426 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
За ред. чл.-кор. Дробот, В. І. | Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві : навч. посіб. / За ред. чл.-кор. В. І. Дробот | К. : Кондор | 2016 | 330 | Українська | 1/1 |
2920 | 664.6/.7:006.015.5 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
якість |
Авдусь, П. Б. | Определение качества зерна, муки и крупы / П. Б. Авдусь, А. С. Сапожникова | М. : Колос | 1967 | 416 | Російська | 1/1 |
2428 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
За заг. ред. Лисюк, Г. М. | Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посіб. / За заг. Ред. Г. М. Лисюк | Суми : Університетська книга | 2018 | 464 | Українська | 1/1 |
2431 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
Новікова, О. В. | Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В. Новікова | К. : Ліра-К | 2017 | 540 | Українська | 1/1 |
2432 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
Новікова, О. В. | Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В. Новікова | К. : Ліра-К | 2018 | 540 | Українська | 1/1 |
2429 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
Ростовський, В. С. | Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навчальний посібник / В. С. Ростовський, О. В. Новікова | К. : Ліра-К | 2010 | 574 | Українська | 7/7 |
2430 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
Ростовський, В. С. | Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навчальний посібник / В. С. Ростовський, О. В. Новікова | К. : Ліра-К | 2009 | 574 | Українська | 14/14 |