IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1579 | 658.274:640.43 |
машини та обладнання в цілому
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Доценко, В. Ф. | Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня | К. : Кондор | 2017 | 63 | Українська | 1/1 |
1586 | 005.642.5:640.4 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Левченко, М. М. | Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко | Донецьк : ДонДУЕТ | 2004 | 76 | Українська | 2/2 |
1621 | 640-057 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
професії ресторани |
Сипливый, М. К. | Профессии общественного питания / М. К. Сипливый | К. : Радянська школа | 1987 | 80 | Російська | 1/1 |
1576 | 339.138:640.43 |
маркетинг
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Антонова, В. А. | Маркетинг в ресторанном бизнесе : курс лекций для студентов всех форм обучения специальности "Технология питания" / В. А. Антонова | Донецк : ДонГУЭТ | 2004 | 100 | Російська | 2/2 |
1584 | 005:640.43 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Аветисова, А. О. | Управління громадським харчуванням і основи менеджменту : навчальний посібник / А. О. Аветисова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 100 | Українська | 2/2 |
1043 | 640.4:(81'25:811.111) |
англійська мова
кулінарія лінгвістика мовознавство підприємства готельного типу та громадського харчування теорія перекладу |
Концеус, В. И. | Сборник текстов по кулинарии на английском языке : учебное пособие для пищевых специальностей / В. И. Концеус, А. П. Збитнева | М. : Высшая школа | 1972 | 106 | Українська | 2/2 |
1044 | 640.4:(81'25:811.111) |
англійська мова
кулінарія лінгвістика мовознавство підприємства готельного типу та громадського харчування теорія перекладу |
Концеус, В. И. | Сборник текстов по кулинарии на английском языке : учебное пособие для пищевых специальностей / В. И. Концеус, А. П. Збитнева | М. : Высшая школа | 1972 | 106 | Російська | 1/1 |
1597 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Антонова, В. А. | Організація і планування виробництва на підприємствах харчування : навчальний посібник / В. А. Антонова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 111 | Українська | 2/2 |
1563 | 640.443 |
бари
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Алмаши, К. К. | Дегустация вин / К. К. Алмаши, Е. С. Дрбоглав | М. : Пищевая промышленность | 1979 | 151 | Російська | 1/1 |
1616 | 72:640.4 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
Григоренко, О. М. | Проектування закладів ресторанного господарства : опорний конспект лекцій / О. М. Григоренко, Д. В. Федорова, Н. М. Стукальська | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2018 | 170 | Українська | 1/1 |