IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
117 | 640.4:657 |
бухгалтерський облік
підприємства громадського харчування фінансові питання в цілому форми підприємств |
За ред. проф. Бутинця, Ф. Ф. | Бухгалтерський облік у громадському харчуванні : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / За ред. проф. Ф. Ф. Бутинця | Житомир : Рута | 2002 | 440 | Українська | 5/5 |
1188 | 640.4:005. |
галузі виробництва
менеджмент підприємства громадського харчування |
П'ятницька, Г. Т. | Менеджмент громадського харчування : підручник для вузів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2001 | 655 | Українська | 3/3 |
118 | (640.4+339):657 |
бухгалтерський облік
підприємства громадського харчування торгівля фінансові питання в цілому форми підприємств |
Куцик, П. О. | Бухгалтерський облік у торгівлі та ресторанному господарстві : навчальний посібник / П. О. Куцик, Л. І. Коваль, Ф. Ф. Макарук | Львів : Магнолія 2006 | 2010 | 504 | Українська | 9/9 |