Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
1597 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Антонова, В. А. Організація і планування виробництва на підприємствах харчування : навчальний посібник / В. А. Антонова Донецьк : ДонДУЕТ 2002 111 Українська 2/2
1605 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Крилова, Л. В. Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. В. Крилова Донецьк : ДонНУЕТ 2013 404 Українська 2/2
1592 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Сокол, Т. Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах : підручник / Т. Г. Сокол К. : Альтерпрес 2012 446 Українська 2/2
1590 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанної справи : навчальний посібник / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв К. : Кондор 2015 752 Українська 1/1
1589 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Лук'янов, В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посіб. / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін К. : Кондор 2012 346 Українська 1/1
1595 658.5:640.41 готелі
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
NONE Організація готельного господарства : навчальний посібник / О. М. Головко, Н. С. Кампов, С. С. Махлинець, Г. В. Симочко К. : Кондор 2012 338 Українська 1/1
1602 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
За заг. ред. проф. П'ятницької, Н. О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник / За заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької К. : Кондор 2012 557 Українська 1/1
1593 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Машир, Н. П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності : навчальний посібник / Н. П. Машир, А. П. Пасюк К. : Кондор 2016 392 Українська 8/8
1594 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Машир, Н. П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності : навчальний посібник / Н. П. Машир, А. П. Пасюк К. : Кондор 2016 292 Українська 0/0
1591 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
За заг. ред. д. е. н., проф. Брича, В. Я. Організація готельно-ресторанної справи : навчальний посібник / За заг. ред. д. е. н. , проф. Брича, В. Я. К. : Ліра-К 2020 484 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх