IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1649 | 658.274:664 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості |
NONE | Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості : навчальний посібник / В. Г. Мирончук, Л. О. Орлов, А. І. Українець та ін. | Вінниця : Нова Книга | 2004 | 288 | Українська | 2/2 |
1658 | 664.3'6/.7:658.274 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості |
За ред. Дацишина, О. В. | Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв : навчальний посібник / О. В. Дацишин, А. І. Ткачук, О. В. Гвоздєв та ін ; за ред. О. В. Дацишина | Вінниця : Нова Книга | 2009 | 488 | Українська | 1/1 |
1657 | 664:658.274 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості |
Топольник, В. Г. | Технический уровень и сертификация оборудования пищевых производств : учебное пособие / В. Г. Топольник | Донецк : ДонГУЭТ | 2003 | 208 | Російська | 2/2 |
1668 | 658.274:640.43 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості ресторани |
Антропова, Л. Н. | Механическое оборудование предприятий ресторанного хозяйства : методические указания для выполнения лабораторных работ / Л. Н. Антропова, Н. А. Миронова, И. С. Божок | Донецк : ДонНУЭТ | 2007 | 68 | Російська | 2/2 |
1632 | 658.274:664 |
підприємства харчової промисловості
|
Гницевич, В. А. | Технология отрасли : учебно-практическое пособие для студентов III курса / В. А. Гницевич, А. Ф. Коршунова, А. В. Сабиров. | Донецк : ДонНУЭТ | 2013 | 91 | Російська | 1/1 |
1645 | 658.274:664 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості |
Николаев, А. П. | Процессы и аппараты пищевых производств. Примеры и задачи : учебное пособие / А. П. Николаев, А. С. Марценюк, Л. В. Зоткина и др. | К. : Вища школа | 1992 | 232 | Російська | 9/9 |
1663 | 664:681 |
автоматизація
машини та обладнання в цілому підприємства харчової промисловості |
Скобло, Д. И. | Автоматический контроль и регулирование процессов пищевых производств / Д. И. Скобло, И. П. Глыбин | К. : Техніка | 1974 | 488 | Російська | 2/2 |
1686 | 664.8 |
підприємства харчової промисловості
продукти рослинного походження |
Найченко, В. М. | Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства : посібник для студентів вищих сільськогосподарських закладів / В. М. Найченко | К. : ФАДА | 2001 | 211 | Українська | 1/1 |
1633 | 658.274:664 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості |
Заплетніков, І. М. | Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навчальний посібник / І. М. Заплетніков, В. Г. Мірончук, В. М. Кудрявцев | К. : Центр учбової літератури | 2016 | 344 | Українська | 1/1 |
1660 | 621.56/.59:658.274:664 |
машини та обладнання в цілому
підприємства харчової промисловості холодильна техніка |
Тітлов, О. С. | Холодильне обладнання підприємств харчової промисловості : навчальний посібник / О. С. Тітлов, С. Ф. Горикін | Львів : Новий Світ-2000 | 2019 | 286 | Українська | 1/1 |