IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2348 | 664:658.274 |
машини та обладнання в цілому
організація виробництва технологія харчова промисловість |
Голов. ред. Шубін, О. О. | Обладнання та технології харчових виробництв : Вип. 10 : Тематичний збірник наукових праць / Голов. ред. О. О. Шубін | ДонДУЕТ | 2004 | 322 | Українська | 1/1 |
2409 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
Коршунова, А. Ф. | Технология производства продукции общественного питания. Мясо. Технологические аспекты переработки и использования : учебное пособие / А. Ф. Коршунова | Донецк : ДонГУЭТ | 2003 | 120 | Російська | 2/2 |
2423 | 664.871 |
соуси
технологія харчова промисловість |
NONE | Пищевые технологии: Технология эмульсионных соусов, кетчупов и горчицы : учебное пособие / А. Ф, Коршунова, С. К. Ильдирова, В. А. Гницевич, С. Э. Стиборовский | Донецк : ДонНУЭТ | 2007 | 147 | Російська | 2/2 |
2352 | 664:658.274 |
машини та обладнання в цілому
організація виробництва технологія харчова промисловість |
Гол. ред. Шубін, О. О. | Обладнання та технології харчових виробництв : Вип. 7. : тематичний збірник наукових праць / Гол. ред. О. О. Шубін | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 412 | Українська | 3/3 |
2349 | 664:658.274 |
машини та обладнання в цілому
організація виробництва технологія харчова промисловість |
Голов. ред. Шубін, О. О. | Обладнання та технології харчових виробництв : Випуск 13 Т.1. : тематичний збірник наукових праць / Головний редактор О. О. Шубін | Донецьк : ДонДУЕТ | 2005 | 330 | Українська | 2/2 |
2350 | 664:658.274 |
машини та обладнання в цілому
організація виробництва технологія харчова промисловість |
Голов. ред. Шубін, О. О. | Обладнання та технології харчових виробництв : Випуск 9 : тематичний збірник наукових праць / Головний редактор О. О. Шубін | Донецьк : ДонДУЕТ | 2003 | 305 | Українська | 1/1 |
2399 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Шляхи створення асортименту харчових продуктів із захисними і реабілітаційними властивостями: посібник для студентів / А. М. Свідовський, Н. З. Безкровна, Г. С. Гордієнко та ін. | Донецьк : ДонДУЕТ | 2003 | 89 | Українська | 10/10 |
2416 | 664.95 |
консервування риби
технологія харчова промисловість |
Васюкова, Г. Т. | Сучасні технології виробництва харчових продуктів з рибних фаршів : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Г. Т. Васюкова | Донецьк : ДонНУЕТ | 2001 | 135 | Українська | 1/1 |
2387 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
Васюкова, Г. Т. | Підвищення якості комбінованих білкових продуктів / Г. Т. Васюкова | Донецьк : ДУНВГО | 2000 | 197 | Українська | 1/1 |
2386 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
Стабников, В. Н. | Общая технология пищевых продуктов : учебное пособие для вузов / В. Н. Стабников, Н. В. Остапчук | К. : Вища школа | 1980 | 304 | Російська | 4/4 |