IDk |
УДК |
Тематика |
Автор
|
Назва книги
|
Видавництво
|
Рік видання
|
Кількість сторінок
|
Мова
|
В наявності (шт.) |
2278 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
NONE |
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко та ін. |
К. : А. С. К. |
2000 |
848 |
Українська
|
4/4 |
2294 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Здобнов, А. И. |
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий. Для предприятий общественного питания / А. И. Здобнов, В. А. Цыганенко, М. И. Пересичный |
К. : А. С. К. |
1998 |
656 |
Російська
|
15/15 |
2295 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Здобнов, А. И. |
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий. Для предприятий общественного питания / А. И. Здобнов, В. А. Цыганенко, М. И. Пересичный |
К. : А. С. К. |
2008 |
656 |
Російська
|
4/4 |
2274 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Фесенко, Г. П. |
Блюда иностранной кухни / Г. П. Фесенко, П. И. Куцелепо, П. А. Василюк |
К. : Вища школа |
1973 |
165 |
Російська
|
1/1 |
2310 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ховикова, Ж. А. |
Технология приготовления пищи / Ж. А. Ховикова, А. И. Вересюк |
К. : Вища школа |
1978 |
0 |
Російська
|
2/2 |
2317 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ростовский, В. С. |
Технология производства продукции общественного питания. Общая часть : учебник / В. С. Ростовский |
К. : Вища школа |
1991 |
200 |
Російська
|
1/1 |
2323 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Пересічний, М. І. |
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок : монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, П. О. Карпенко |
К. : КНТЕУ |
2003 |
322 |
Українська
|
1/1 |
2277 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Циганенко, В. О. |
Домашні кондитерські вироби / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко |
К. : Кондор |
2011 |
252 |
Українська
|
1/1 |
2282 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ростовський, В. С. |
Кухні народів світу: підручник / В. С. Ростовський |
К. : Кондор |
2016 |
502 |
Українська
|
1/1 |
2285 |
641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ростовський, В. С. |
Помічник кухаря : навчальний посібник / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход |
К. : Кондор |
2015 |
342 |
Українська
|
1/1 |