IDk |
УДК |
Тематика |
Автор
|
Назва книги
|
Видавництво
|
Рік видання
|
Кількість сторінок
|
Мова
|
В наявності (шт.) |
Пошук:
|
|
|
|
|
|
З
по
|
Від
до
|
|
|
1597 |
658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
|
Антонова, В. А. |
Організація і планування виробництва на підприємствах харчування : навчальний посібник / В. А. Антонова |
Донецьк : ДонДУЕТ |
2002 |
111 |
Українська
|
2/2 |
1590 |
658.5:640.4 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
|
Ковешніков, В. С. |
Організація готельно-ресторанної справи : навчальний посібник / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв |
К. : Кондор |
2015 |
752 |
Українська
|
1/1 |
1591 |
658.5:640.4 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
|
За заг. ред. д. е. н., проф. Брича, В. Я. |
Організація готельно-ресторанної справи : навчальний посібник / За заг. ред. д. е. н. , проф. Брича, В. Я. |
К. : Ліра-К |
2020 |
484 |
Українська
|
1/1 |
1588 |
658.5:640.4 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
|
Ковешніков, В. С. |
Організація готельно-ресторанного господарства : навчальний посібник / В. С. Ковешніков, А. Т. Матвієнко, О. Г. Разметова |
К. : Ліра-К |
2020 |
564 |
Українська
|
1/1 |
1589 |
658.5:640.4 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
|
Лук'янов, В. О. |
Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посіб. / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін |
К. : Кондор |
2012 |
346 |
Українська
|
1/1 |
1595 |
658.5:640.41 |
готелі
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
|
NONE |
Організація готельного господарства : навчальний посібник / О. М. Головко, Н. С. Кампов, С. С. Махлинець, Г. В. Симочко |
К. : Кондор |
2012 |
338 |
Українська
|
1/1 |
1592 |
658.5:640.4 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
|
Сокол, Т. Г. |
Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах : підручник / Т. Г. Сокол |
К. : Альтерпрес |
2012 |
446 |
Українська
|
2/2 |
1598 |
658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
|
Архіпов, В. В. |
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навчальний посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська |
К. : Центр учбової літератури |
2009 |
342 |
Українська
|
15/15 |
1599 |
658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
|
Мостова, Л. М. |
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова |
К. : Ліра-К |
2011 |
388 |
Українська
|
10/10 |
1600 |
658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
|
Сало, Я. М. |
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа : Довідник офіціанта / Я. М. Сало |
Львів : Афіша |
2007 |
301 |
Українська
|
10/10 |