IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2340 | 641:94 |
технологія харчових виробництв
|
Донченко, Л. В. | История основных пищевых продуктов (введение в специальность) : учебное пособие / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта | М. : ДеЛи принт | 2002 | 304 | Російська | 1/1 |
2341 | 664 |
технологія харчових виробництв
|
Пластун, А. М. | Технологія приготування їжі : практикум / А. М. Пластун, В. В. Ткач | К. : Центр навчальної літератури | 2004 | 212 | Українська | 4/4 |
2342 | 664 |
технологія харчових виробництв
|
Конвісер, І. О | Холодильна технологія харчових продуктів : навчальний посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2001 | 242 | Українська | 1/1 |