
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2338 | 641.5:81'373.46 | 
кулінарія
 технологія приготування їжі  | 
Висоцька, Л. Є. | Тлумачний словник кулінара : навчальний посібник / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська | Львів : Новий Світ-2000 | 2017 | 416 | Українська | 1/1 | 
| 1043 | 640.4:(81'25:811.111) | 
англійська мова
 кулінарія лінгвістика мовознавство підприємства готельного типу та громадського харчування теорія перекладу  | 
Концеус, В. И. | Сборник текстов по кулинарии на английском языке : учебное пособие для пищевых специальностей / В. И. Концеус, А. П. Збитнева | М. : Высшая школа | 1972 | 106 | Українська | 2/2 | 
| 2333 | 641.51/.54 | 
кулінарія
 технологія приготування їжі  | 
Неіленко, С. | Кулінарна етнологія : навчальний посібник / С. Неіленко, В. Русавська | К. : Ліра-К | 2020 | 612 | Українська | 1/1 |