IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2278 | 641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
NONE | Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко та ін. | К. : А. С. К. | 2000 | 848 | Українська | 4/4 |
2324 | 641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
NONE | Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Т. В. Капліна, О. А. Білоусько, Н. І. Шаповвал та ін. | К. : Центр учбової літератури | 2008 | 280 | Українська | 2/2 |
2314 | 641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Брасько, Ю. М. | Технология продуктов общественного питания : учеб.-практич. пособ. / Ю. М. Брасько | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 256 | Українська | 1/1 |
2338 | 641.5:81'373.46 |
кулінарія
технологія приготування їжі |
Висоцька, Л. Є. | Тлумачний словник кулінара : навчальний посібник / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська | Львів : Новий Світ-2000 | 2017 | 416 | Українська | 1/1 |
2325 | 641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Дорохіна, М. О. | Технологія продукції харчування у таблицях і схемах : навчальний посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна | К. : Кондор | 2010 | 280 | Українська | 5/5 |
2326 | 641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Доцяк, В. С. | Українська кухня : підручник / В. С. Доцяк | Львів : Оріяна-Нова | 1998 | 558 | Українська | 8/8 |
2302 | 641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Лотиш, В. А. | Страви з яэць / В. А. Лотиш, Т. А. П'ятницький | К. : Реклама | 1972 | 127 | Українська | 1/1 |
2333 | 641.51/.54 |
кулінарія
технологія приготування їжі |
Неіленко, С. | Кулінарна етнологія : навчальний посібник / С. Неіленко, В. Русавська | К. : Ліра-К | 2020 | 612 | Українська | 1/1 |
2281 | 641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ощипок, І. М. | Кухні народів світу : навчальний посібник / І. М, Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь | Львів : Магнолія 2006 | 2017 | 248 | Українська | 1/1 |
2280 | 641.51/.54 |
технологія приготування їжі
|
Ощипок, І. М. | Кухні народів світу : навчальний посібник / І. М, Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь | Львів : Магнолія 2006 | 2015 | 248 | Українська | 2/2 |