Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
1572 001.895:640.432 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
NONE Інноваційні ресторанні технології : навчальний посібник для вищих навчальних закладів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька К. : Кондор 2013 240 Українська 1/1
1573 001.895:640.432 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
П'ятницька, Г. Т. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька К. : Кондор 2013 250 Українська 1/1
1418 001.5 наука
наукові теорії
Манро, Ренделл А що, як?.. Серйозні відповіді на абсурдні запитання / Ренделл Манро Харків : Віват 2018 320 Українська 1/1
1420 001.19 наука
непізнанне
Саган, Карл Світ, повний демонів. Наука як свічка у пітьмі : науково-популярне видання / Карл Саган Харків : Клуб сімейного дозвілля 2018 382 Українська 1/1
1419 001.5 наука
наукові теорії
Докінз, Річард Наука для душі. Нотатки раціоналіста / Річард Докінз К. : Наш Формат 2019 384 Українська 1/1
1570 001.895:640.4 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
Редкол. Черевко, О. І. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практтична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р. : тези у 2-х ч. Ч. I / Редкол. О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2015 451 Українська 1/1
1571 001.895:640.4 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
Редкол. Черевко, О. І. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практтична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р.: тези у 2-х ч. Ч. II / Редкол. О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2014 503 Українська 1/1
1569 001.895:640.4 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
Редкол. Черевко, О. І. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : тези у 2-х ч. Ч. II / Редкол. О. І. Черевко Харків : ХДУХТ 2015 517 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх