
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1579 | 658.274:640.43 | 
машини та обладнання в цілому
 підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани  | 
Доценко, В. Ф. | Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня | К. : Кондор | 2017 | 63 | Українська | 1/1 | 
| 1586 | 005.642.5:640.4 | 
менеджмент
 підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани  | 
Левченко, М. М. | Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко | Донецьк : ДонДУЕТ | 2004 | 76 | Українська | 2/2 | 
| 1584 | 005:640.43 | 
менеджмент
 підприємства готельного типу та громадського харчування  | 
Аветисова, А. О. | Управління громадським харчуванням і основи менеджменту : навчальний посібник / А. О. Аветисова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 100 | Українська | 2/2 | 
| 1043 | 640.4:(81'25:811.111) | 
англійська мова
 кулінарія лінгвістика мовознавство підприємства готельного типу та громадського харчування теорія перекладу  | 
Концеус, В. И. | Сборник текстов по кулинарии на английском языке : учебное пособие для пищевых специальностей / В. И. Концеус, А. П. Збитнева | М. : Высшая школа | 1972 | 106 | Українська | 2/2 | 
| 1597 | 658.5:640.43 | 
організація та планування виробництва
 підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани  | 
Антонова, В. А. | Організація і планування виробництва на підприємствах харчування : навчальний посібник / В. А. Антонова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 111 | Українська | 2/2 | 
| 1616 | 72:640.4 | 
підприємства готельного типу та громадського харчування
 проектування ресторани  | 
Григоренко, О. М. | Проектування закладів ресторанного господарства : опорний конспект лекцій / О. М. Григоренко, Д. В. Федорова, Н. М. Стукальська | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2018 | 170 | Українська | 1/1 | 
| 1617 | 72:640.4 | 
підприємства готельного типу та громадського харчування
 проектування ресторани  | 
NONE | Проектування закладів ресторанного господарства : підручник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, О. М. Григоренко та ін. | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2017 | 184 | Українська | 1/1 | 
| 1618 | 72:640.4 | 
підприємства готельного типу та громадського харчування
 проектування ресторани  | 
Грицюк, Л. С. | Проектування закладів харчування : навчальний посібник / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський | Львів : Львівська політехніка | 2012 | 184 | Українська | 1/1 | 
| 1619 | 72:640.43 | 
підприємства готельного типу та громадського харчування
 проектування ресторани  | 
Грицюк, Л. С. | Проектування закладів харчування: навчальний посібник / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський | Львів : Львівська політехніка | 2012 | 184 | Українська | 1/1 | 
| 1624 | 339.13:640.4 | 
підприємства готельного типу та громадського харчування
 ринок в цілому  | 
Іванова, Л. О. | Моніторінг світового ринку готельних і ресторанних послуг : навчальний посібник / Л. О. Іванова, О. М. Музика | Львів : Магнолія 2006 | 2015 | 226 | Українська | 1/1 |