Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2938 006.015.5:641 харчові продукти
якість
Малигіна, В. Д. Основи сенсорного аналізу : навчальний посібник / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко Донецьк : ДонДУЕТ 2004 152 Українська 9/9
2952 635.64:006.015.5 томати
харчові продукти
якість
Одарченко, Д. М. Удосконалення оцінки якості томатоовочів та продуктів їх переробки : монографія / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик Х. : ХДУХТ 2014 178 Українська 1/1
2931 006.015.5 харчові продукти
якість
NONE Експертиза продовольчих товарів. Кредитно-модульний курс : навчальний посібник / О. П. Юдічева, З. Я. Котова, Н. О. Кузнецова, З. П. Рачинська К. : Ліра-К 2017 248 Українська 2/2
2930 006.015.5 харчові продукти
якість
Пономарьов, П. Х Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : навчальний посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман К. : Лібра 1999 272 Українська 1/1
2934 006.015.5 харчові продукти
якість
NONE Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова та ін. Суми : Університетська книга 2018 512 Українська 2/2
2954 664.64.016 харчові продукти
хлібопекарське виробництво
якість
За ред. Дробот, В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів : навч. посіб. / За ред. В. І. Дробот К. : Кондор 2015 972 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх