
| IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2954 | 664.64.016 | 
харчові продукти
 хлібопекарське виробництво якість  | 
За ред. Дробот, В. І. | Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів : навч. посіб. / За ред. В. І. Дробот | К. : Кондор | 2015 | 972 | Українська | 1/1 | 
| 2439 | 664.68 | 
технологія
 хлібопекарське виробництво  | 
Новікова, О. В. | Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексеенко | Харків : Світ книг | 2018 | 196 | Українська | 1/1 |