Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
1586 005.642.5:640.4 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Левченко, М. М. Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко Донецьк : ДонДУЕТ 2004 76 Українська 2/2
1597 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Антонова, В. А. Організація і планування виробництва на підприємствах харчування : навчальний посібник / В. А. Антонова Донецьк : ДонДУЕТ 2002 111 Українська 2/2
1584 005:640.43 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
Аветисова, А. О. Управління громадським харчуванням і основи менеджменту : навчальний посібник / А. О. Аветисова Донецьк : ДонДУЕТ 2002 100 Українська 2/2
1605 658.5:640.43 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Крилова, Л. В. Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. В. Крилова Донецьк : ДонНУЕТ 2013 404 Українська 2/2
1592 658.5:640.4 організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування
Сокол, Т. Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах : підручник / Т. Г. Сокол К. : Альтерпрес 2012 446 Українська 2/2
1583 005:640.4 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
Карсекін, В. І. Менеджмент у підприємствах торгівлі та громадського харчування : підручник / В. І. Карсекін, М. А. Манов К. : Вища школа 1994 272 Українська 20/20
1582 005:640.4 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
Карсекін, В. І. Менеджмент у підприємствах торгівлі та громадського харчування : підручник / В. І. Карсекін, М. А. Манов К. : Вища школа 1994 272 Українська 8/8
1613 728.5:640.41 готелі
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування
За ред. Мазаракі, А. А. HoReCa : у 3-х т. Т. I. Готелі : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі К. : Київський національний торговельно-економічний університет 2017 412 Українська 1/1
1614 728.5:640.43 підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування
ресторани
За ред. Мазаракі, А. А. HoReCa : у 3-х т. Т. II. Ресторани : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі К. : Київський національний торговельно-економічний університет 2017 312 Українська 1/1
1616 72:640.4 підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування
ресторани
Григоренко, О. М. Проектування закладів ресторанного господарства : опорний конспект лекцій / О. М. Григоренко, Д. В. Федорова, Н. М. Стукальська К. : Київський національний торговельно-економічний університет 2018 170 Українська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх