IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1586 | 005.642.5:640.4 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Левченко, М. М. | Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко | Донецьк : ДонДУЕТ | 2004 | 76 | Українська | 2/2 |
1597 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Антонова, В. А. | Організація і планування виробництва на підприємствах харчування : навчальний посібник / В. А. Антонова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 111 | Українська | 2/2 |
1584 | 005:640.43 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Аветисова, А. О. | Управління громадським харчуванням і основи менеджменту : навчальний посібник / А. О. Аветисова | Донецьк : ДонДУЕТ | 2002 | 100 | Українська | 2/2 |
1605 | 658.5:640.43 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Крилова, Л. В. | Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / Л. В. Крилова | Донецьк : ДонНУЕТ | 2013 | 404 | Українська | 2/2 |
1592 | 658.5:640.4 |
організація та планування виробництва
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Сокол, Т. Г. | Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах : підручник / Т. Г. Сокол | К. : Альтерпрес | 2012 | 446 | Українська | 2/2 |
1583 | 005:640.4 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Карсекін, В. І. | Менеджмент у підприємствах торгівлі та громадського харчування : підручник / В. І. Карсекін, М. А. Манов | К. : Вища школа | 1994 | 272 | Українська | 20/20 |
1582 | 005:640.4 |
менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування |
Карсекін, В. І. | Менеджмент у підприємствах торгівлі та громадського харчування : підручник / В. І. Карсекін, М. А. Манов | К. : Вища школа | 1994 | 272 | Українська | 8/8 |
1613 | 728.5:640.41 |
готелі
підприємства готельного типу та громадського харчування проектування |
За ред. Мазаракі, А. А. | HoReCa : у 3-х т. Т. I. Готелі : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2017 | 412 | Українська | 1/1 |
1614 | 728.5:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
За ред. Мазаракі, А. А. | HoReCa : у 3-х т. Т. II. Ресторани : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2017 | 312 | Українська | 1/1 |
1616 | 72:640.4 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
Григоренко, О. М. | Проектування закладів ресторанного господарства : опорний конспект лекцій / О. М. Григоренко, Д. В. Федорова, Н. М. Стукальська | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2018 | 170 | Українська | 1/1 |