Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2802 664.3:637.2:577.115 біохімія
маргарин
протеїнвмісні харчові продукти
технологія
хімія
харчові масла та жири
Щербаков, В. Г. Биохимия и товароведение масличного сырья : учебник / В. Г. Щербаков М.: Пищевая промышленность 1979 336 Російська 1/1
2433 637.2:664.3 маргарин
протеїнвмісні харчові продукти
технологія
харчові масла та жири
харчова промисловість
Либерман, С. Г. Производство пищевых животных жиров на мясокомбинатах : учебник для профессионально-технических училищ / С. Г. Либерман М. : Лёгкая и пищевая промышленность 1982 256 Російська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх