Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2414 664.95 консервування риби
технологія
харчова промисловість
Скачков, В. П. Пищевое использование мяса океанических хрящевих рыб / В. П. Скачков М. : Пищевая промышленность 1975 53 Російська 1/1
2372 637.14 молоко
молочна промисловість в цілому
оброблене молоко
продукти тваринництва і мисливства
технологія
Зобкова, З. С. Производство молока и молочных продуктов с наполнителями и витаминами / З. С. Зобкова, И. М. Падарян М. : Агропромиздат 1985 80 Російська 1/1
2404 664.91 консервування м’яса
технологія
харчова промисловість
Ратушный, А. С. Применение ферментов для обработки мяса / А. С. Ратушный М. : Пищевая промышленность 1978 87 Російська 1/1
2370 637.14 молоко
молочна промисловість в цілому
оброблене молоко
продукти тваринництва і мисливства
технологія
Гудзенко, П. Н. Молочнокислые продукты в питании детей / П. Н. Гудзенко, А. А. Кравець, Т. К. Набухотный и др. К. : Здоров'я 1981 96 Російська 1/1
2373 637.14 молоко
молочна промисловість в цілому
оброблене молоко
продукти тваринництва і мисливства
технологія
Шаманова, Г. П. Производство сухих молочны продуктов детского питания : учеб. пособ. / Г. П. Шаманова, Р. М. Киселёва М. : Пищевая промышленность 1978 103 Російська 1/1
2376 637.3 молочна промисловість в цілому
продукти тваринництва і мисливства
сир та сироварство
технологія
Диланян, З. Х. Основы сыроделья / З. Х. Диланян М. : Пищевая промышленность 1980 112 Російська 2/2
2409 664.91 консервування м’яса
технологія
харчова промисловість
Коршунова, А. Ф. Технология производства продукции общественного питания. Мясо. Технологические аспекты переработки и использования : учебное пособие / А. Ф. Коршунова Донецк : ДонГУЭТ 2003 120 Російська 2/2
2346 685.34 взуттєве виробництво
технологія
Апанасенко, В. П. Новое в конструировании моделей обуви / В. П. Апанасенко М. : Легкопромбытиздат 1986 136 Російська 2/2
2375 637.14 молоко
молочна промисловість в цілому
оброблене молоко
продукти тваринництва і мисливства
технологія
Глазачев, В. В. Технология кисломолочных продуктов : учебное пособие / В. В. Глазачев М. : Пищевая промышленность 1968 141 Російська 1/1
2423 664.871 соуси
технологія
харчова промисловість
NONE Пищевые технологии: Технология эмульсионных соусов, кетчупов и горчицы : учебное пособие / А. Ф, Коршунова, С. К. Ильдирова, В. А. Гницевич, С. Э. Стиборовский Донецк : ДонНУЭТ 2007 147 Російська 2/2
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх