Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
2401 664.7 борошномельне і круп’яне виробництво
технологія
харчова промисловість
NONE Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : монографія / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін Харків : ХДУХТ 2014 170 Українська 1/1
2381 664 технологія
харчова промисловість
NONE Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. І. Орлова К. : Центр учбової літератури 2005 496 Українська 1/1
2382 664 технологія
харчова промисловість
NONE Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, А. Є. Денисова та ін. К. : Центр учбової літератури 2017 470 Українська 1/1
2423 664.871 соуси
технологія
харчова промисловість
NONE Пищевые технологии: Технология эмульсионных соусов, кетчупов и горчицы : учебное пособие / А. Ф, Коршунова, С. К. Ильдирова, В. А. Гницевич, С. Э. Стиборовский Донецк : ДонНУЭТ 2007 147 Російська 2/2
2405 664.91 консервування м’яса
технологія
харчова промисловість
NONE Применение химических консервантов, антиокислителей, стабилизаторов и ионнообменных смол в мясной промышленности / Ю. Н. Лясковская, Н. Н. Крылова, В. П. Воловинская, В. И. Пиульская, Б. Я. Кельман М. : Пищевая промышленность 1967 183 Російська 1/1
2391 664 технологія
харчова промисловість
NONE Реологія в процесах виробництва харчових продуктів: навчальний посібник: у двох частинах : Ч. I. Класифікація та характеристика неньютонівських рідин: навчальний посібник / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. І. Маяк, О. А. Маяк Харків : ХДУХТ 2014 244 Українська 1/1
1429 658.274:621.798.3/.5:339.166.82 машини та обладнання
організація виробництва
пакування та пакувальне обладнання
продовольчі товари
харчова промисловість
NONE Современное оборудование для упаковки пищевых продуктов : справочник / Ю. В. Бурляй, Л. А. Сухой, В. Ю. Жидонис и др. М. : Пищевая промышленность 1978 237 Російська 1/1
2427 664.6/.7 борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія
технологія та процеси переробки зерна
харчова промисловість
NONE Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, О. В. Самохвалова Харків : ХДУХТ 2014 108 Українська 1/1
2410 664.91 консервування м’яса
технологія
харчова промисловість
NONE Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник / Л. В. Пешук, М. О. Янчева, О. І. Гащук, С. Г. Кириченко К. : Центр учбової літератури 2017 296 Українська 1/1
2417 664.95 консервування риби
технологія
харчова промисловість
NONE Технология переработки рыбы и морепродуктов : учебное пособие / Г. И. Касьянов, Е. Е. Иванова, А. Б. Одинцов и др. Ростов-на-Дону : Март 2001 416 Російська 1/1
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх