IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2401 | 664.7 |
борошномельне і круп’яне виробництво
технологія харчова промисловість |
NONE | Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : монографія / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін | Харків : ХДУХТ | 2014 | 170 | Українська | 1/1 |
2381 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. І. Орлова | К. : Центр учбової літератури | 2005 | 496 | Українська | 1/1 |
2382 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, А. Є. Денисова та ін. | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 470 | Українська | 1/1 |
2423 | 664.871 |
соуси
технологія харчова промисловість |
NONE | Пищевые технологии: Технология эмульсионных соусов, кетчупов и горчицы : учебное пособие / А. Ф, Коршунова, С. К. Ильдирова, В. А. Гницевич, С. Э. Стиборовский | Донецк : ДонНУЭТ | 2007 | 147 | Російська | 2/2 |
2405 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
NONE | Применение химических консервантов, антиокислителей, стабилизаторов и ионнообменных смол в мясной промышленности / Ю. Н. Лясковская, Н. Н. Крылова, В. П. Воловинская, В. И. Пиульская, Б. Я. Кельман | М. : Пищевая промышленность | 1967 | 183 | Російська | 1/1 |
2391 | 664 |
технологія
харчова промисловість |
NONE | Реологія в процесах виробництва харчових продуктів: навчальний посібник: у двох частинах : Ч. I. Класифікація та характеристика неньютонівських рідин: навчальний посібник / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. І. Маяк, О. А. Маяк | Харків : ХДУХТ | 2014 | 244 | Українська | 1/1 |
1429 | 658.274:621.798.3/.5:339.166.82 |
машини та обладнання
організація виробництва пакування та пакувальне обладнання продовольчі товари харчова промисловість |
NONE | Современное оборудование для упаковки пищевых продуктов : справочник / Ю. В. Бурляй, Л. А. Сухой, В. Ю. Жидонис и др. | М. : Пищевая промышленность | 1978 | 237 | Російська | 1/1 |
2427 | 664.6/.7 |
борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво
технологія технологія та процеси переробки зерна харчова промисловість |
NONE | Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, О. В. Самохвалова | Харків : ХДУХТ | 2014 | 108 | Українська | 1/1 |
2410 | 664.91 |
консервування м’яса
технологія харчова промисловість |
NONE | Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник / Л. В. Пешук, М. О. Янчева, О. І. Гащук, С. Г. Кириченко | К. : Центр учбової літератури | 2017 | 296 | Українська | 1/1 |
2417 | 664.95 |
консервування риби
технологія харчова промисловість |
NONE | Технология переработки рыбы и морепродуктов : учебное пособие / Г. И. Касьянов, Е. Е. Иванова, А. Б. Одинцов и др. | Ростов-на-Дону : Март | 2001 | 416 | Російська | 1/1 |