IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2824 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Жвирблянская, А. Ю. | Микробиология в пищевой промышленности: учебник / А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская | М. : Пищевая промышленность | 1975 | 501 | Російська | 1/1 |
2825 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Полищук, Л. К. | Микробиология молока и молочных продуктов: учебник/ Л. К. Полищук, Э. С. Дербинова, Н. Н. Казанцева | М. : Пищевая промышленность | 1978 | 240 | Російська | 1/1 |
2826 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Агульник, М. А. | Микробиология мяса, мясопродуктов и птицепродуктов: учебник / М. А. Агульник, И. П. Корнеев | М. : Пищевая промышленность | 1972 | 272 | Російська | 1/1 |
2827 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
NONE | Микробиология продуктов животного происхождения / Г.-Д. Мюнх, Х. Заупе, М. Шрайтер и др. | М. : Агропромиздат | 1985 | 592 | Російська | 1/1 |
2830 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Азаров, В. Н. | Основы микробиологии и пищевой гигиены: учебник / В. И. Азаров | М. : Экономика | 1981 | 216 | Російська | 2/2 |
2831 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Жвирблянская, А. Ю. | Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности: учебное пособие / А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская | М. : Пищевая промышленность | 1977 | 206 | Російська | 1/1 |
2832 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
NONE | Техническая микробиология пищевых продуктов: учеб. пособ./ В. М. Богданов, Р. С. Баширов, К. А. Кирова и др. | М. : Пищевая промышленность | 1968 | 744 | Російська | 1/1 |
2833 | 579.67:637.1 |
мікробіологія
молоко молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства хімія харчова мікробіологія |
Королёва, Н. С. | Техническая микробиология цельномолочных продуктов / Н. С. Королёва | М. : Пищевая промышленность | 1975 | 270 | Російська | 1/1 |
2828 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Малигіна, В. Д. | Мікробіологія та фізіологія харчування : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів освіти I - IV рівнів акредитації / В. Д. Малигіна, О. А. Ракша - Слюсарева, В. П. Ракова та ін. | К. : Кондор | 2009 | 242 | Українська | 11/11 |
2829 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Малигіна, В. Д. | Мікробіологія: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Товарознавча мікробіологія", "Основи мікробіології", "Технічна мікробіологія" для студентів факультету маркетингу, торгівлі та митної справи і факультету харчування усіх форм навчання / В. Д. Малигіна, В. П. Ракова, В. В. Какуніна | Донецьк : ДонДУЕТ | 2004 | 62 | Українська | 2/2 |