IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1613 | 728.5:640.41 |
готелі
підприємства готельного типу та громадського харчування проектування |
За ред. Мазаракі, А. А. | HoReCa : у 3-х т. Т. I. Готелі : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2017 | 412 | Українська | 1/1 |
1614 | 728.5:640.43 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
За ред. Мазаракі, А. А. | HoReCa : у 3-х т. Т. II. Ресторани : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі | К. : Київський національний торговельно-економічний університет | 2017 | 312 | Українська | 1/1 |
1615 | 72:640.4 |
підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування ресторани |
NONE | Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навчальний посібник / О. В. Кузьмін, О. В. Чемакіна, Л. М. Акімова та ін. | Херсон : Олди-плюс | 2019 | 488 | Українська | 2/2 |
1572 | 001.895:640.432 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
NONE | Інноваційні ресторанні технології : навчальний посібник для вищих навчальних закладів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька | К. : Кондор | 2013 | 240 | Українська | 1/1 |
1573 | 001.895:640.432 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
П'ятницька, Г. Т. | Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька | К. : Кондор | 2013 | 250 | Українська | 1/1 |
1569 | 001.895:640.4 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування |
Редкол. Черевко, О. І. | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : тези у 2-х ч. Ч. II / Редкол. О. І. Черевко | Харків : ХДУХТ | 2015 | 517 | Українська | 1/1 |
1570 | 001.895:640.4 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування |
Редкол. Черевко, О. І. | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практтична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р. : тези у 2-х ч. Ч. I / Редкол. О. І. Черевко | Харків : ХДУХТ | 2015 | 451 | Українська | 1/1 |
1571 | 001.895:640.4 |
інновації
наука підприємства готельного типу та громадського харчування |
Редкол. Черевко, О. І. | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практтична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р.: тези у 2-х ч. Ч. II / Редкол. О. І. Черевко | Харків : ХДУХТ | 2014 | 503 | Українська | 1/1 |
1574 | 658.589:640.43 |
інновації
підприємства готельного типу та громадського харчування ресторани |
Яцун, Л. М. | Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова | Х. : ХДУХТ | 2013 | 266 | Українська | 1/1 |
1575 | 004:640.4 |
комп'ютерні технології
підприємства готельного типу та громадського харчування |
За ред. д. т. н., проф. Сукача, М. К. та к. е. н., доц. Скопеня, М. М. | Інформаційні системи і технології в готельно- ресторанному та туристичному бізнесі : підручник / М. М. Скопень, М. К. Сукач, О. П. Будя та ін.; за ред. д. т. н., проф. М. К. Сукача та к. е. н., доц. М. М. Скопеня | К. : Ліра-К | 2020 | 764 | Українська | 1/1 |