Зачекайте, запит оброблюється...
IDk УДК Тематика Автор Назва книги Видавництво Рік видання Кількість сторінок Мова В наявності (шт.)
Пошук:
З   
по
Від
до  
1614 728.5:640.43 підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування
ресторани
За ред. Мазаракі, А. А. HoReCa : у 3-х т. Т. II. Ресторани : навчальний посібник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі К. : Київський національний торговельно-економічний університет 2017 312 Українська 1/1
1615 72:640.4 підприємства готельного типу та громадського харчування
проектування
ресторани
NONE Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навчальний посібник / О. В. Кузьмін, О. В. Чемакіна, Л. М. Акімова та ін. Херсон : Олди-плюс 2019 488 Українська 2/2
1572 001.895:640.432 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
NONE Інноваційні ресторанні технології : навчальний посібник для вищих навчальних закладів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька К. : Кондор 2013 240 Українська 1/1
1573 001.895:640.432 інновації
наука
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
П'ятницька, Г. Т. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька К. : Кондор 2013 250 Українська 1/1
1574 658.589:640.43 інновації
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Яцун, Л. М. Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова Х. : ХДУХТ 2013 266 Українська 1/1
1630 681:640.43 автоматизація
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
устаткування
Протченко, Н. В. Автоматика и автоматизация производственных процессов в общественном питании : учебное пособие для студентов / Н. В. Протченко, Е. А. Канарчук, Г. А. Бублик К. : Вища школа 1979 352 Російська 5/5
1586 005.642.5:640.4 менеджмент
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Левченко, М. М. Вивчення трудових процесів і витрат робочого часу в громадському харчуванні : методичні вказівки до проведення практичного заняття для студентів факультету харчування денної і заочної форм навчання / М. М. Левченко Донецьк : ДонДУЕТ 2004 76 Українська 2/2
1580 683.955:640.43.02 газове обладнання
машини та обладнання в цілому
підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
Литвина, Л. С. Газовое оборудование предприятий общественного питания / Л. С. Литвина М. : Экономика 1981 192 Російська 2/2
1625 614.31:640.43 підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
санітарний нагляд
Педенко, А. И. Гигиена и санитария общественного питания : учебник для технологических факультетов торговых вузов / А. И. Педенко, И. В. Лерина, Б. И. Белицкий М. : Экономика 1984 256 Російська 3/3
1626 614.31:640.43 підприємства готельного типу та громадського харчування
ресторани
санітарний нагляд
Нелепа, А. Е. Гигиена и санитария предприятий ресторанного хозяйства : учебное пособие для студентов / А. Е. Нелепа Донецк : ДонНУЭТ 2007 210 Російська 2/2
Copyright © Володимир Федірко 2021-2024
^ Наверх