IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2829 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Малигіна, В. Д. | Мікробіологія: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Товарознавча мікробіологія", "Основи мікробіології", "Технічна мікробіологія" для студентів факультету маркетингу, торгівлі та митної справи і факультету харчування усіх форм навчання / В. Д. Малигіна, В. П. Ракова, В. В. Какуніна | Донецьк : ДонДУЕТ | 2004 | 62 | Українська | 2/2 |
2821 | 579.67 |
м'ясо
мікробіологія продукти тваринництва і мисливства хімія |
Носкова, Г. Л. | Микробиология мяса при холодном хранении/ Г. Л. Носкова | М. : Пищевая промышленность | 1972 | 95 | Російська | 1/1 |
2820 | 579.67:637.1 |
мікробіологія
молоко молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства хімія |
Малыгигна, В. Д. | Товароведная микробиология. Раздел "Молоко и молочные продукты" : методические рекомендации к изучению курса для студентов факультета маркетинга торговли и таможенного дела всех форм обучения / В. Д. Малыгина, В. В. Какунина, В. П. Ракова | Донецк : ДонГУЭТ | 2004 | 128 | Російська | 2/2 |
2816 | 579 |
мікробіологія
хімія |
Мудрецова-Висс, К. А. | Руководство к лабораторным занятиям по микробиологии: учебное пособие для товаровед. и технолог. фак. торг. вузов / К. А. Мудрецова-Висс | М. : Экономика | 1975 | 151 | Російська | 1/1 |
2822 | 579.67 |
м'ясо
мікробіологія продукти тваринництва і мисливства хімія |
Костенко, Ю. Г. | Основы микробиологии, гигиены, и санитарии на предприятиях мясной, и птицеперерабатывающей промышленности: учебник / Ю. Г. Костенко, С. В. Нецепляев | М. : Лёгкая и пищевая промышленность | 1978 | 160 | Російська | 1/1 |
1377 | 579.61:637.1 |
мікробіологія
молоко молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства |
Королёва, Н. С. | Основы микробиологии и гигиены молока и молочных продуктов: учебник / Н. С. Королёва | М. : Лёгкая и пищевая промышленность | 1984 | 168 | Російська | 2/2 |
2823 | 579.67 |
м'ясо
мікробіологія продукти тваринництва і мисливства хімія |
Костенко, Ю. Г. | Основы микробиологии, гигиены, и санитарии на предприятиях мясной, и птицеперерабатывающей промышленности: учебник / Ю. Г. Костенко, С. В. Нецепляев, Л. А. Гончарова | М. : Лёгкая и пищевая промышленность | 1984 | 176 | Російська | 1/1 |
2831 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Жвирблянская, А. Ю. | Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности: учебное пособие / А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская | М. : Пищевая промышленность | 1977 | 206 | Російська | 1/1 |
2830 | 579.67 |
мікробіологія
хімія харчова мікробіологія |
Азаров, В. Н. | Основы микробиологии и пищевой гигиены: учебник / В. И. Азаров | М. : Экономика | 1981 | 216 | Російська | 2/2 |
2834 | 579.61:637.1'5 |
м'ясо
мікробіологія молоко молочна промисловість в цілому продукти тваринництва і мисливства хімія |
Моисеева, Е. Л. | Микробиология мясных и молочных продуктов при холодном хранении / Е. Л. Моисеева | М. : Агропромиздат | 1988 | 223 | Російська | 1/1 |