IDk | УДК | Тематика | Автор | Назва книги | Видавництво | Рік видання | Кількість сторінок | Мова | В наявності (шт.) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2333 | 641.51/.54 |
кулінарія
технологія приготування їжі |
Неіленко, С. | Кулінарна етнологія : навчальний посібник / С. Неіленко, В. Русавська | К. : Ліра-К | 2020 | 612 | Українська | 1/1 |
2338 | 641.5:81'373.46 |
кулінарія
технологія приготування їжі |
Висоцька, Л. Є. | Тлумачний словник кулінара : навчальний посібник / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська | Львів : Новий Світ-2000 | 2017 | 416 | Українська | 1/1 |
1043 | 640.4:(81'25:811.111) |
англійська мова
кулінарія лінгвістика мовознавство підприємства готельного типу та громадського харчування теорія перекладу |
Концеус, В. И. | Сборник текстов по кулинарии на английском языке : учебное пособие для пищевых специальностей / В. И. Концеус, А. П. Збитнева | М. : Высшая школа | 1972 | 106 | Українська | 2/2 |